Bayaliyorum bu karamsar arkadaslara. Bundan bir kac hafta evvel sampiyonluk gitti diyorlardi liderin 5 puan gerisindeyiz. Butun haftadir yeniliriz muabbeti. Niye korkuyoruz bu kadar? Tamam feneri 20 senedir yenemiyoruz, sansimiz yaver gitmiyor ves ves. Biraz mantikli dusunursek kagit uzerinde daha iyi bir takimimiz var. 2 senedir kilpayi kaciriyoruz galibiyeti. Bunlari yenmemek icin bizi ne engelliyor. Bu sene o sene beyler. Karamsarliga kapilmayin.

Falcao-Onyekuru ikilisi bunların defansının içinden geçer normal şartlarda ve eğer karşı tarafta Rodriguez yoksa işimiz biraz daha kolay + Emre ve Gustavo'da yok galiba.. Bizimkiler istekli oynasın savaşsın bu maçı alır..

Ligin ilk yarısının en kötü takımı Antalya bile yendiyse bunları bizim yenmememiz için hiçbir neden yok. Üstelik sezon başından neredeyse beri her maç oynayan Gustavo, Rodrigues ve Emre yok. Onların yenmekten başka çaresi olmazken bize beraberlik dahi yetiyor. Bizim oyuncular sakin kalıp atmosfere kapılmazlarsa yenmememiz için hiçbir sebep yok.

Ligin ilk yarısının en kötü takımı Antalya bile yendiyse bunları bizim yenmememiz için hiçbir neden yok. Üstelik sezon başından neredeyse beri her maç oynayan Gustavo, Rodrigues ve Emre yok. Onların yenmekten başka çaresi olmazken bize beraberlik dahi yetiyor. Bizim oyuncular sakin kalıp atmosfere kapılmazlarsa yenmememiz için hiçbir sebep yok.

yenecek gibi olduğumuzda hakem ve top şansı yanımızda olmuyor yine bir şekilde. Ben saldım o yüzden. Alalım 1 puanımızı kafi.

Bu işler öyle olmuyor işte. Birincisi bu bir derbi, ikincisi psikoloji..

Pazar günü cinemaximumda 18:50de filme girip 2 saat hayattan kopacağım. Bunun benzerini en son süper final maçında yapmıştım

bende süper final zamanında izmiten karamürsel deniz otobüsüne binip telefondan sadece müzik açarak vakit geçirmiştim . muhtemelen o günde böyle birşey yapabilirim.

geri yaslanmayıp ilk dakikadan itibaren basklılı oynayıp bir gol bulursak ozaman kazanırız. ama ilk golü yersek sıkıntı başlar bizim için

Bu işler öyle olmuyor işte. Birincisi bu bir derbi, ikincisi psikoloji..
Bende onu diyorum bu derbi psikolojisini iyi yönetmemiz lazım artık. Bjk karşısında nasıl bu kadar etkisiz değilsen ve kafa kafaya oynuyorsan aynı şekilde ol. Sakin kal, baskıyı kır bak bakalım büyü, totem falan kalıyor mu ?

geri yaslanmayıp ilk dakikadan itibaren basklılı oynayıp bir gol bulursak ozaman kazanırız. ama ilk golü yersek sıkıntı başlar bizim için

Zaten ilk golü başlarda yerlerse iş daha da sıkıntılı geçer. Bizim takım malum 3 - 0 öndeyken bile dakika 80'de olsa güven vermiyor.

Geri
Üst Alt