Dua etmek tamam ama, ayetleri falan bir futbol müsabakasına alet etmek ne kadar doğrudur ? Sonuçta savaşa gitmiyoruz, altı üstü bir futbol maçına gidiyoruz. Bu kadar anlam yüklenmesi ne kadar doğrudur. ?

Beinconnect 79 TL aylık. Direkt kutudan izlemek için alırsak da sadece derbi 90 liraymış aboooo. Beinconnect iyi midir ki arada kaldım. Arkadaşlarla toplanacağız dondu takıldı olmasın.
Kardeşim maça gidelim diyorum kimseden ses yok deplasman için biletler yarın çıkıyor bilet alsam bizimkiler nerede toplanıp gider hiç bilgim yok bütün sosyal medya hesaplarını da kapadım bilgi alacağım yer kalmadı hissediyorum aga bu sefer yenecez orada olmak istiyorum

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugün barini mal gibi toplu taşımasında eski maçlara baktım gaza geldim

otobüste marşa giriyordum

Screenshot_20200220-225529295.webp

ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lemina insallah oynayabilir
Tabi macta nuksedip daha fazla mac kacirmayacaksa

Su kadroyla cikmaliyiz

—————Muslera
Mariano-Donk-Marcao-Saracchi
—————Lemina
———-Seri
Feghouli——————-Ömer
———————-Emre
—————-Adem

Bu sablon zaten atakta 4-1-3-2, defansta 5-3-1-1 gibi oynuyor

Ha bir de ne olursa olsun fenerlilerin oyununa gelmemeliyiz

Maci acayip gerecekler ve sertlestirecekler

Gerektiginde sert oynamaliyiz ama mutlaka sakin kalmali ve ileriki haftalari etkileyebilecek kart ve cezalardan kacinmaliyiz

Deplasman olarak Kalabalik 3lü 4lü orta saha bi fayda getirmez, önemli olan ortadaki oyuncularin islevi.. fener 11/12 - 12/13 sezonlarinda TT Arenada, meireles-christian-Topal , emre-topuz-christian-topal-s.sahin orta sahasi ile cikmis bizim karsimiza.. Bu iki mactada oyun olarak ezildiler hatirlarsaniz..

Burdaki en büyük etken, biz her iki mactada 4-4-2 oynamisiz, umut-burak ve elmander- Baros.. yani hocanin forvetlerinin illa biri basan koşan pres yapan tarzda olmasiydi...

Ha biz pazar günü 4-4-2 oynarmiyiz deplasmanda?? Bal gibide oynariz arkadaslar. Fenerin defansida bu durumda saskin ördege döner..

Kadromda bu sekilde olur.

Nando
Mariano-donk-marcao-saracci
Fegouli-taylan-seri-henry
Adem-Andone

SM-G960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt