- 27 Ocak 2010
- 59.350
- 30.949
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de boşun istiyorum ve seriyi de istemiyorum donk omer emreSeri - Taylan - Emre Akbaba orta sahası olur gibime geliyor stoperleri bozmaz muhtemelen hoca
Seri - Taylan - Emre Akbaba orta sahası olur gibime geliyor stoperleri bozmaz muhtemelen hoca
Bence Onyekuru ve Emre ikilisi şu anda ilk 11 oynayacak düzeyde değiller başka bir maç olsaydı ikisi de aynı anda sahada olmasın derdim ama ikisi de bu maçın önemini bilen oyuncular pazar günü sahada olurlarsa ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarından çatlayana kadar mücadele edeceklerinden şüphem yokBence galip geleceğiz. Çok rahatım. Onyekuru ve Emre Akbaba fişi çekecekler.
tartışalım
Rahat olsun şut bile çekemeyiz kesin.
schalke’nin genç kalecisi vardı bir tane adama 90 dakikada iki tane şut mu ne çekebilmiştik. O geliyor aklıma
fatih hoca anlık kararlar cok vermez lemina sakatlandıgı an bence serinin yanına belhandayı koydu
mac icinde o cingene gol yedirmsin yada kırmızı yemesin diye dua edecez mecbur cünkü kırmızı yemeyide pek sever