Her ne kadar maçı kaybedecek olsak da şikeci kardeşlerimizle dostluğumuza halel gelmesin. Şu güzel eseri şimdiden onlara hediye ediyorum.

Bu fenerin tek numarası maçlara hızlı ve saldırgan başlayıp kaos yaratmak.Karşı kaleyede dikkat edin 5 6 futbolcu ile yükleniyorlar.Bizim maçada öyle başlayacaklar.İlk 30 dakka kontrollu futbolla maçı soğutursak 2.yarıda fişlerini çekebiliriz.Şu oynadıkları futbolla istinasız her deplasmanda puan bırakmaları lazım.Ah lemina tam onluk maçtı.Keşke Gustavo olsaydıda bizdede karşılık lemina oynasaydı.Şimdi daha kötü oldu.Gustavo boşluğu kapanmayacak 1 adam değil fakat leminanın bizde alternatifi yok.

Seri - Taylan - Emre Akbaba orta sahası olur gibime geliyor stoperleri bozmaz muhtemelen hoca

Taylan kaldıramaz bu maçı Seri zaten saatli bomba

Ömer Donk Emre olmalı bence serinin saçma sapan pas hatalarıyla durduk yere kalemize gelecekler hiç gerek yok

Orta sahan güçlü olmalı yoksa stoperin önemi kalmıyor

Bence galip geleceğiz. Çok rahatım. Onyekuru ve Emre Akbaba fişi çekecekler.
Bence Onyekuru ve Emre ikilisi şu anda ilk 11 oynayacak düzeyde değiller başka bir maç olsaydı ikisi de aynı anda sahada olmasın derdim ama ikisi de bu maçın önemini bilen oyuncular pazar günü sahada olurlarsa ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarından çatlayana kadar mücadele edeceklerinden şüphem yok

İlk yarım saat yarın yokmuş gibi pres ile baskı yapacaklar.

Maçın kilidi bu baskıdan kısa paslarla çıkıp topu boş alana taşıyabilmektir. Bunu da en iyi Lemina yapıyor. Oynarsa içim rahat izlerim. Oynamazsa bilemiyorum. Seri’nin yaptığı absürt top kayıpları geliyor aklıma ve ürperiyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

fatih hoca anlık kararlar cok vermez lemina sakatlandıgı an bence serinin yanına belhandayı koydu

mac icinde o cingene gol yedirmsin yada kırmızı yemesin diye dua edecez mecbur cünkü kırmızı yemeyide pek sever

fatih hoca anlık kararlar cok vermez lemina sakatlandıgı an bence serinin yanına belhandayı koydu

mac icinde o cingene gol yedirmsin yada kırmızı yemesin diye dua edecez mecbur cünkü kırmızı yemeyide pek sever

Belhanda'ya sıra gelmeden Seri yedirir zaten.

Hoca bir macta Seri-Belhanda ikilisini denemisti on liberoda ve her ikisi de top kaptirmada birbiriyle yarismisti
Rakibin onde basip kaptigi her top da muthis tehlike olmustu

Lemina yoksa olmasi gereken sistem Donk-Seri’dir

Basarili oldugunuz sistem belli
Bunu bozmamak lazim
Tek yapilacak degisiklik eksik Lemina’nin yerine Donk’u kaydirmak

Ha bir de soyle birsey olur mu onu da bilemiyorum:

—————Muslera
——-Donk-Ahmet-Marcao
Mariano——————-Saracchi
——————Seri
Feghouli—-Emre————Ömer
—————-Adem

Ahmet stoperde yalniz kalip bocalayabilir diye dusunuluyorsa 3’lu defans
Atakta Donk ve Marcao one cikarak oyun kurulumuna yardimci olur
Hangi kanattan oyun kuruluyorsa Ahmet ve diger stoper stoper ikilisini olusturur
Geri kalani ayni basarili oldugumuz sistem zaten

Ama ben yine de Donk’un on liberoya cekilip stoperde Ahmet taraftariyim

Yürüyen fb bu adamdı resmen.. Kabus gibi yılları geride bıraktık galiba :(

449F1EAB-A13B-444E-91C8-4E15D9799582.webp

Seri'nin ön libero oynaması demek ona yapılacak her baskıdan sonra hakemin oyunu devam ettirmesi ve kalemizde pozisyonlar görmek demek. Seri, Ömer, Belhanda hiçbiri güven vermiyor orta sahada. Bu ikililerin önüne Emre Akbaba Feghouli Onyekuru'ya koymak baskılarını hissedeceğimiz bir maç demek. Bakalım hoca olası bir Leminasızlığa hangi kurguyla önlem alacak merak ediyorum

Geri
Üst Alt