Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.148
Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah yanımızdadırNe dersin lan?Fahir'i mat eder miyiz?
Bir aylik almak daha ucuza gelir ,oyle soyleyeyimTek maç kaç gayme digitürk te
Bunlarin stadinin bir ucunda Yusuf Fahir Baba adinda eski bir şeyhin yatırı varmis. Rivayet o ki bu seyh te fenerlimiymis neymis,fasa fiso yaniBu fahir muhabbeti nedir arkadaslar ya?
Beinconnect 79 TL aylık. Direkt kutudan izlemek için alırsak da sadece derbi 90 liraymış aboooo. Beinconnect iyi midir ki arada kaldım. Arkadaşlarla toplanacağız dondu takıldı olmasın.Bir aylik almak daha ucuza gelir ,oyle soyleyeyim
Kardeşim maça gidelim diyorum kimseden ses yok deplasman için biletler yarın çıkıyor bilet alsam bizimkiler nerede toplanıp gider hiç bilgim yok bütün sosyal medya hesaplarını da kapadım bilgi alacağım yer kalmadı hissediyorum aga bu sefer yenecez orada olmak istiyorumBeinconnect 79 TL aylık. Direkt kutudan izlemek için alırsak da sadece derbi 90 liraymış aboooo. Beinconnect iyi midir ki arada kaldım. Arkadaşlarla toplanacağız dondu takıldı olmasın.

bonus köşesinde farklı 1 kimlik olacak yarınvideodaki köleler olayı dehşet yav![]()

442 icin ortasahamız cok zayıf ic sahada belki denenebilir fakat deplasmanlarda imkansız ortasahada topu hic tutamıyoruz4-4-2'yle çıkmalıyız bu maça.
bonus kısmının etkisindeyken 3 5 mesaj altta beranda gökkusağı desenli çarpışan araba fotosu enfes oldu reisbonus köşesinde farklı 1 kimlik olacak yarın![]()
halen gülüyorum