M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
Bu macta Ömer yerine Belhanda, Adem yerine Falcao oynarsa hocaya saygım kalmaz. Cunku ne faslı ne de Falcao'nun bu maça kafa olarak hazır olduğunu sanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takıma gelen oyuncuların mevkisi konusunda bizde mi bir gariplik var önceki takımlarındaki hocalarında mı bir gariplik var anlamak istiyorum.
Şöyle ki Belhanda'yı ben hayatım boyunca merkez orta saha oynadığını görmedim. Favre 3 lü orta saha oynatırdı, Belhanda'yı Balotelli'ye yakın sol GF oynatırdı. 3'lü orta saha oynatmasına rağmen Belhanda'yı orta sahaya koymazdı.
Seri'nin yıldızının patladığı dönemde Seri'nin arkasında Koziello oynuyordu sürekli. Süpürücü görevinde. Cyprien atlet iki yönlü oyuncuydu. Seri oyun kurardı. Savunmadan toplar onla buluşur oyunu şekillendirirdi. Ama asla defansif bir rol üstlenmezdi.
Bu iki relax oyuncudan biri ön libero, biri merkez orta saha olarak görülüyor Türkiye'de. Fransa'da futbol daha sert oynanıyor sanırım. Bir açıklama bulamadım bu duruma ben.
Muslera kac mactir fb derbisi oynuyor. Gecen sene yaptirdigi penalti ve biraz da Kuyt'in golu disinda hangisinde hatali gol yemis veya kotu oynamis da kolsuz diyorsun yaw?deniz türüç iti gözümün önüne geliyor şut çekiyor muslera fb maçlarındaki kolsuz hali falan allahım yazdıysan boz
kuyta ek olarak rvpnin golü de aklıma geldi o yüzden yazdım. yenmeyecek gollerdi ve bunlardan biri olursa şaşırmam yaniMuslera kac mactir fb derbisi oynuyor. Gecen sene yaptirdigi penalti ve biraz da Kuyt'in golu disinda hangisinde hatali gol yemis veya kotu oynamis da kolsuz diyorsun yaw?
Emre Akbaba yedek başlayacaksa boş verin o zaman maçı izlemeyelim....SON DAKİKA - Galatasaray’da Adem Büyük, derbiye yedek başlıyor. Sakatlığı geçen Falcao 11’de olacak. (Via @ertansuzgun)
SON DAKİKA - ÖZEL: Galatasaray’da Emre Akbaba, derbiye yedek başlayacak. Via @ertansuzgun
Florya’da köstebek var.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SON DAKİKA - Galatasaray’da Adem Büyük, derbiye yedek başlıyor. Sakatlığı geçen Falcao 11’de olacak. (Via @ertansuzgun)
SON DAKİKA - ÖZEL: Galatasaray’da Emre Akbaba, derbiye yedek başlayacak. Via @ertansuzgun
Florya’da köstebek var.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulan millet ademi falcaoya tercih ediyor... Bu macta adem madem oynamaz sacmalamayin. Falcaonin durumu iyise Falcao herturlu oynar.
gecen sene yersun anal belkide Gsyi şampiyonluk dan ettik diyordu bizde öyle mi düşünelim mac saati yaklaştıkça bunlara koyma isteğim yükseliyorSunu unutmayalim. Bizden cok sikeciler kazanmak zorunda. Beraberlikte bile sikecilerin sampiyon olma ihtimali cok cok dusecek. Bizim ise zaten sezon basindan beri pek umudumuz olmadigi icin fb'yi sampiyonluktan etmek en buyuk hedef.