Muslera

Donk ahmet marcao

Mariano seri(belhanda) ömer saracchi

Emre onyekuru

Adem

Muhtemel kadro

3-5-2 çıkarsak Onyekuru yedek kalır.
Esasında daha mantıklı olur. Çünkü son Malatyaspor maçında hiç de iyi bir görüntü vermedi bence. Ciddi 1 fizik kondisyon eksikliği var ki bu da çok normal. Birçok pozisyonda eski Onyekuru olsa basıp giderdi ama yapamadı. İkinci yarıda yorulan Fenerbahçe defansına karşı daha etkili olur diye düşünüyorum.

Ben üclü durumuna olumlu bakmiyorum acikcasi.

Ayrica hem Adem hem de Emre ilk 11 olmali. Malatya macinda 9 dakika oynayan Falcao yu bu macta ilk 11 baslatmak bence sacma olur, acayip uyuz oluyorum bu Falcao hususuna.

Sakatliktan yeni cikmis iki adami birden ilk 11 oynatmayi dogru bulmuyorum. Sarrachi oynasin Falcao yedek baslasin.

Marcao geçenlerde tweeti favlamış.Felipe Melo ruhuyla savaşması dileğiyle..

Son düzenleme:
Bugün hava feci soğuktu, yarında öyle olacak ama maç günü İstanbul'da güzel bir hava olacak 15-20 günden beri hava durumu sitelerinden takip ediyorum şu an gözüken bir sıkıntı yok çok şükür.

Bay tahmin TMK tüm gayretlerine rağmen maç günü havayı bozamayacak.

Nefesi bizi yenmelik kadarmış
Hakemler her türlü pozisyonu aleyhimize kullandığı için kazanamıyoruz...
kralspor9595.webp

Ilk 10 kisi belli:
Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Ömer, Feghouli, Emre, Adem
11. adam Ahmet diyen var, Belhanda diyen var, Onye diyen var
Adem yerine Falcao diyen var

Falcao yine yedekten girer, daha yavas yavas isiniyor, kac mactir 45 dk dahi oynamisligi yok

Onye de benzer sekilde, 90 dk icin daha tam hazir degil

Bu ikisi de sonradan girdiginde fark yaratabilecek adamlar

Donk’un yerini degistirmez de ortada Seri-Belhanda veya Seri-Ömer gibi seyler yaparsa cok baski yeriz ve ortasahada top kaybi riskimiz cok yuksek olur
Ayrica cok kisa kaliriz, hem Vedat hem Muriq rahat top alir

fenerin kanatlar nispeten zayif, ortadan yuklenecekler, burayi guclu tutmaliyiz

Daha once yazmistim
Ahmet’i oynatirsak hem 3’lu defans oynayabilir, hem klasik formatimizi oynayabiliriz
Ustelik atakta Donk Marcao one dogru cikar, ayaklari duzgun oyun kurmaya yardimlari olur, Ahmet geride sarkik oynayabilir
Burada tabi kontra yememek lazim Ahmet yavas kalabilir
Mac icinde hangisi gerekli olursa hizlica donebiliriz

————-Muslera
——Donk-Ahmet-Marcao
Mariano——————Saracchi
Fegh———-Seri———Ömer
———————-Emre
—————-Adem

Veya

—————-Muslera
Mariano-Ahmet-Donk-Saracchi
——————Donk
————Seri
Fegh———————Ömer
———————Emre
——————Adem

Benim tercihim klasik sistemimiz olan bu 2. dizilis olur

Bu topic de ilk mesajım:
-------------------------------------

Bu maç çok zor geçecek, ama gülen taraf biz olacağız.

Sanki maç'a türk oyuncular (Ömer, Emre, Kun Büyük) damga yı vuracaklar gibi hissediyorum..

Büyü diyorlar, başkaları psikolojik baskı diyorlar... Bir türlü kiramadık şeytanın bacağını.

İnşallah bu seferki Fetih, bir Avrupa FATİHİNE layık bir fetih ve bir galibiyet olur! Saldır Galatasaray!

Screenshot_20200222-020400.webp

Geri
Üst Alt