onyekuru falcao yedek

sağda sakatlıktan yeni çıkan h.ali üzerine feghouli-belhanda-mariano üçgeniyle saldırmak

serinin olası top kayıplarını ve isla bindirmelerini sol içe yardıma gelecek olan sol açık ömerle önlemek

çıkacak 11 belli aslında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim İdeal 11 böyle olurdu:

#4231 / #433 off.

____________MUS
Mariano_Donk_Marcao_Marcelo
_______Lemina ____ Ömer
____________Emre
Sekidika __Falcao__ Onyekuru

veya

442 / 4411

____Emre
_________________Adem
___________Falcao_____________ Onyekuru

Terim, lakin Falcao ve Jesse yı yedek başlatıp, Feghouli ve mücadeleci yapısı ile Adem ilk11'e alır.

Jailson ön liberoda, Falette stoperde oynayacakmış öyle diyorlar. Umarım doğru değildir. Jailson'un stoperde oynaması için bizim için avantaj olur fener son 3 haftadır kazanamıyorsa onun defanstaki hatalarından kazanamıyor.

Büyük ihtimalle orta sahayı kalabalık tutacaklar. Bizim Lemina'nın yokluğu işte bu yüzden daha sıkıntılı hale geldi. Orta sahayı kalabalık tutarlarsa hem kalemizde çok pozisyon görürüz hem de pozisyona giremeyiz. Bizim de buna önlem olarak orta sahada 4 veya 5 kişiyle çıkmamız lazım. Ben Ahmet ve Marcao'nun stoper tandeminde, Donk'un da Lemina'nın yerinde ön libero oynamasını istiyorum. Veya üçlü defansla çıkmamız lazım Ahmet - Donk - Marcao şeklinde.

Bize 1 puan yetecek, onlara 1 puan yetmeyecektir eğer şampiyon olmak istiyorlarsa. Beraberliğe oynamak lazım.

Yağız Sabuncoğlu‘da bu Kadroyu yazmis.
Böyle olursa cok iyi olur bizim icin.

Belhanda haberleri umarım yalandır ama birden fazla kaynaktan verildi doğru olma olasılığı yüksek gibi emre son maçta etkisiz göründü hocanın aklını çelmiş olabilir bu durum ama hata yapar belhandayı oynatırsa leminanın yokluğunda donkun olmadığı orta saha çok soft kalır seri-ömer seri-belhanda falan fenerin sert orta sahasına baskısına karşı koyamaz ya donk orta sahaya çekilmeli ya da 3-5-2 çıkılmalı başka türlü orta saha hakimiyetini kaybedip çok sıkıntı yaşarız

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

onyekuru falcao yedek

sağda sakatlıktan yeni çıkan h.ali üzerine feghouli-belhanda-mariano üçgeniyle saldırmak

serinin olası top kayıplarını ve isla bindirmelerini sol içe yardıma gelecek olan sol açık ömerle önlemek

çıkacak 11 belli aslında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belhan’dan sonrasını okumadım.
Hoca öyle bir hata yaparsa 3 yer döneriz. Takımın enerjisini sömürüyor ruhsuz herif

—————Muslera—————
——donk—ahmet—marcao—-
mariano—seri—ömer-—sarrachi
—feghouli—adem—-onyekuru—

.
20200222_111328.webp

Fb
Altay
Isla Serdar Jailson Hasan
Ozan Tolga
Dirar Kruse Deniz
Muriqi

Gs
Muslera
Mariano Ahmet Marcao Saracchi
Feghouli Donk Seri Ömer
Akbaba
Adem

Kadrolar böyle olur

Esasında daha mantıklı olur. Çünkü son Malatyaspor maçında hiç de iyi bir görüntü vermedi bence. Ciddi 1 fizik kondisyon eksikliği var ki bu da çok normal. Birçok pozisyonda eski Onyekuru olsa basıp giderdi ama yapamadı. İkinci yarıda yorulan Fenerbahçe defansına karşı daha etkili olur diye düşünüyorum.
Doğru özellikle 3 5 2 olayına katılıyorum fakat onyekuru konusunda emin değilim hızlı oyuncu tehdit demek fenere Ankara hızlı adamlarla delik deşik etti
Hoca oyuncu değiştirmeyi bilmiyor.bunu unutmayalım eğer oynatmazsa dk 80den önce onyekuru girmez

Onyekuru ilk 11 de başlamalı. Fener defansı için ciddi tehdittir. Böylece maç başındaki baskıları hafifler, rahat çıkamazlar.

Skor avantajını kaybettikten sonra dk 70 de filan girecek onyekuru filan fayda etmez. O yüzden ilk onbirde başlamalı bence.

Dizi paramparça diye dalga geçtiğimiz van persie bile çıktı derbi aldı. Falcao bu maçı alamazsa yazıklar olsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakikaten Beşiktaş’ın Vodafone arenada maç kaybetmediği dönem çıktı golü attı Oğuzhan’ın önünden kaydı derbiyi de kazandırdı.

Bizim 2-0lık maç var bize iki gol attığı.

Kendimize bakıyorum bırak maç kazandırmayı çuvalla para döktüğümüz forvetlerin en son hangisi hem Beşiktaş hem de Fenere gol attı hatırlamıyorum bile.

Onlar bize attığı gollerle övünür biz aldığımız kupalarla.Gomis takımı şampiyon yaptı gitti.

Şampiyonluk görmeye o kadar alıştık ki doğrudur ama bir yandan da deplasmanda derbi galibiyeti görmeye hasret kaldık. Şöyle feneri eze eze yendiğimiz derbilerin özetini izleyip keyfe gelmek istiyorum artık.

Geri
Üst Alt