Hakikaten Beşiktaş’ın Vodafone arenada maç kaybetmediği dönem çıktı golü attı Oğuzhan’ın önünden kaydı derbiyi de kazandırdı.

Bizim 2-0lık maç var bize iki gol attığı.

Kendimize bakıyorum bırak maç kazandırmayı çuvalla para döktüğümüz forvetlerin en son hangisi hem Beşiktaş hem de Fenere gol attı hatırlamıyorum bile.

En son sneijder ve drogba derbi kazandırmıştı. Gerisi rezillieri oynadı malesef

Drogba’nın kuşlara kupa finalinde uzatmada attığı kafa golü
Bjkye kendi sahalarında 2 gol atıp kazandırdığı maç.

Sneijder’in melonun asistiyle kuşları 1-0 yendiğimiz maç, ayıyı hem sağdan hem soldan avlaması.Hamsileri saymıyorum bile Wesley karısı yapmıştı hamsileri her maç gömüyordu.
Ve tabikiii Arena’da sneijderrrr unutulmaz. O dönem kazandığımız maçlarda drogba ve sneijder etkisi %100 dü, ne günlerdi bee

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
şöyle bir ilginç istatistik var fb evinde yediği 10 golün 8 ini maçların ilk yarılarında yemiş, biz ise depte attığımız 14 golün 9 unu ilk yarılarda atmışız

.
20200222_133654.webp

Dün Onyekuru yedek başlasın demiştim, fikrimi değiştirdim. Neden mi? Hocanın 80 den önce oyuncu değiştirmediğini bir an unuttum.

80 de Onyekuru yu oyuna almanın bir manası yok. Evet evet bu en iyisi, direk ilk 11 başlasın pili bitince de mecbur değiştirir hoca zaten 80'i beklemeden.

sent via GSC

Geri
Üst Alt