Ben bu maçı izleyemedim. Arkla bi 70lik tekila bi küçük de votka aldık maç bitene kadar şişeler de bitmişti
Şu maçın sonunda sezon kupasını veriyorlardı o maç da Muslera büyük işler yapmıştı kaleyle bütünleşmişti bence Fatih hoca faktörü burada devreye giriyor tüm takımı inanılmaz şekilde motive ediyor yarında öyle olacak

Fenerbahçe'yle oynuyorsak eğer bütün olasılıkları göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Zira bu maçlarda en düşük olasılıkların bile gerçeğe dönüştüğüne şahit olduk. Hasan Ali sağ ayağıyla gol attı, Ziegler savunma arkasına sarkıp gol attı, Selçuk Şahin 35 metreden vurdu gol oldu. Balın da bir sınırı olur ama bunlar işin bokunu çıkardılar.
cidden böyle oluyor yarın eleştirilen tolga 35 metreden atabilir ve isla. belki falettenin bile uzaktan golü olabilir. ozan bjkye uzaktan attı belki bi daha kariyerinin sonuna kadar öyle gol atamayacak ama derbilerde adamlarda hiç olmaz denilen şeyler oluyor top giriyor.

ama başakşehire top vermediler üstad
Portekiz de ligin yukarısından uzakta olan sporting de top yüzü göstermedi hatta Mert sayesinde tarihi farktan kurtuldular 7-8 olacaktı hadi onu geçtim Beşiktaş deplasman da Başakşehir'e top dahi göstermedi tek kale maç oynadı bazı sonuçlar aldatır

:/ ne zaman heveslensem kaybediyoruz heveslenmek istemiyorum
Heveslenecek bir şey yok yarın çıkıp topumuzu oynayacağız kazanırız kaybederiz bilemeyiz ama şunu biliyoruz bugün ki Trabzon maçının sonucuyla yarın kazanırsak veya berabere kalırsak şampiyonluğa fazlasıyla yaklaşırız diğer sonuçtaysa fark açılmamış oluyor bence bizim takımın rahat oynaması için gerekli her sonuç ortaya çıktı asıl fener rahat oynayamaz o 20 senelik seri bence artık onlara yük oluyor onu korumaya yönelik oynarlar

@Serkan G. Veren

zabaha gadar burdayız
https%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2Fp2vrLJ.jpg

Kalede Muslera var arkadaşlar sene başından beri şampiyonluk modu açmış Musleradan bahsediyoruz biz ne istersek gene oradan istediğimizle ayrılırız

8 sene oldu hala Ujfalusi'nin arka arkaya neden saçma sapan 2 sarı kart gördüğünü çözemedim. Rakip 10 kişi kalmış, sen takımın en iyi defansısın ama gidip takımını eksiltiyorsun. Allah'tan şampiyon olduk yoksa Ujfa'nın o hareketini hiç unutmayacaktık.

8 sene oldu hala Ujfalusi'nin arka arkaya neden saçma sapan 2 sarı kart gördüğünü çözemedim. Rakip 10 kişi kalmış, sen takımın en iyi defansısın ama gidip takımını eksiltiyorsun. Allah'tan şampiyon olduk yoksa Ujfa'nın o hareketini hiç unutmayacaktık.
Futbol bu işte maç içindeki olaylar unutulur sonuçlar kalır mesela Fener'de Baroni ve Semih topu ıskalıyor veya Dia kırmızı görüyor onlarda bunları hatırlıyordur ama sonuç önemli sezonun finalinde en büyük ezeli rakibimizin stadında kupa kaldırdık detaylar geçmişte kaldı :D

Lemina _Emre_ Ömer
Sekidika KUN* _Onyekuru

#433 #YHT

Adem B.

Geri
Üst Alt