IMG_20200223_023211.webp

ahah niye raporladın ki ortada bi şey yok rapor sistemini boşa kullanmandan dolayı inş sen ceza yersin :D
şansımı deneyim dedim üstat. bak herkes elinden geldiğince bişeyler yapıyor galibiyet için
sen en son ceza aldığından beri cimbombom üstündeki ölü toprağını attı 6da 6 yaptı
hani bişey ima etmek istemiyorum ama yani anlayıver
lütfen yani.

Bu sene o sene diyenler olabilir. Biz Kadıköy'de kazandığımız zaman bilinki. Kahbe Bizans fener yıkılır, fatih yeniden Avrupa'yı fethe çıkar. Bizanslılar da yıkılmaz zannediyordu ama bilmiyorlardi, bir fatih vardı.

Son şansını iyi değerlendirmeli.Transfer sezonuna kadar oynatmasak değeri daha da düşecek.Yarın Belhanda'yı kazanırsak geride kalan maçlar için forma rekabeti olur..

Bu istatistik cok bir seyi gostermez. Ayrica bu twitin atildigi Kayseri macindan sonra Belhanda'nin oynamadigi 8 lig macinda 7 galibiyet 1 beraberlik almisiz. Bu yuzden o oranlar da bayagi bir degismistir.

Bu istatistik cok bir seyi gostermez. Ayrica bu twitin atildigi Kayseri macindan sonra Belhanda'nin oynamadigi 8 lig macinda 7 galibiyet 1 beraberlik almisiz. Bu yuzden o oranlar da bayagi bir degismistir.
Real Madrid sonrası kafa olarak bitmişti.Benim dediğim transfer sezonunda kimi satacaz?Zaten maaşını alıyo son bi şansı var.Şansını iyi değerlendirirse forma rekabeti olur.Oynadığı 5 Fenerbahçe derbisi de berabere bitmiş..

Yagiz'in yazdığına göre yarin FB sol bekte Hasansio, stoperde Jailson, ortada Tolga, sol kanatta Deniz ile oynayacak.

Yemin ederim gecen seneki 11'leri daha iyiydi bunların.

Valbuena, Skrtel, Elif, Moses filan vardı ellerinde. Yav bunların kadrosundaki nadir is yapan adamlardan sadece Kruse ve Vedat 11'de olacak.

Garry sakat
Gustavo cezali

Stoperleri ligin en çok bireysel hata yapan oyuncusu Jailson ve saatli bomba Serdar, sol beki aylardır ayağına top değmemiş Hasan Ali, sol kanati Deniz, orta sahası Ozan - Tolga, TD'si yenilip tarihe gecmekten ödü kopan Ersun olan takimi bi zahmet yenin lan artik.

Yahu gecen seneki 11 leri iyi olsa kac yazar 60 dk. 10 kisi oynadilar yine yenemedik. Tarafsiz bir sahada bir adim ondeyiz derdim.

Real Madrid sonrası kafa olarak bitmişti.Benim dediğim transfer sezonunda kimi satacaz?Zaten maaşını alıyo son bi şansı var.Şansını iyi değerlendirirse forma rekabeti olur.Oynadığı 5 Fenerbahçe derbisi de berabere bitmiş..

Real Madrid macindan sonra kafa olarak bitti ne demek ya? Sanki Real Madrid macindan once cok iyiydi. Komple kafasizin teki.

Bundan max 3 falan kazaniriz. Fazla paraya satacagiz diye puan ya da puanlardan olmaya gerek yok. Gitmek isteyecegini de sanmiyorum. Sonradan girecekse girsin yarim saat ama 11'de baslamamali.

Real Madrid macindan sonra kafa olarak bitti ne demek ya? Sanki Real Madrid macindan once cok iyiydi. Komple kafasizin teki.

Bundan max 3 falan kazaniriz. Fazla paraya satacagiz diye puan ya da puanlardan olmaya gerek yok. Gitmek isteyecegini de sanmiyorum. Sonradan girecekse girsin yarim saat ama 11'de baslamamali.
Son 2 şampiyonlukta payı var.Şampiyonlar Ligi'nde hem geçen sezon hem de bu sezon asistlik pas attı gol olmadı.Andone'ye Real Madrid maçında attığı pas ve geçen sene oynadığı Schalke maçı aklımda kalmış.Yazın kendine devre arasına göre fazla bi takım bulur.Oynatsakta oynatmasak da maaşını alıyo.Forma rekabeti için yarın Belhanda'yı bence kazanmalıyız..

Belhanda'nin oynamadigi bazi maclardaki diger eksikler. Puan kayiplari Belhanda'nin olmamasindan mi yoksa takimin orta sahasinin pert olmasindan dolayi mi siz karar verin.

Ulan yine sinirim oynadi su herif gereksiz ovulunce.

Dw9KJTqWwAM5ocy

Son 2 şampiyonlukta payı var.Şampiyonlar Ligi'nde hem geçen sezon hem de bu sezon asistlik pas attı gol olmadı.Andone'ye Real Madrid maçında attığı pas ve geçen sene oynadığı Schalke maçı aklımda kalmış.Yazın kendine devre arasına göre fazla bi takım bulur.Oynatsakta oynatmasak da maaşını alıyo.Forma rekabeti için yarın Belhanda'yı bence kazanmalıyız..
Aga senin Selcuk'tan falan bile umidin var. Sana bir sey anlatamam ben. Schalke deplasmaninda iyiydi ewt akilda kalan nadir maclarindan biri.

Aga senin Selcuk'tan falan bile umidim var. Sana bir sey anlatamam ben. Schalke deplasmaninda iyiydi ewt akilda kalan nadir maclarindan biri.
Selçuk konusunda geçen sene şampiyon olduğumuz Başakşehir maçında geri dönüşte etkisi oldu.Bu yıl kendisi de futbolu bırakmak istiyo.Bırakırken de geçmişinden dolayı kaptanımız iyi hatırlanmalı bence..

Belhanda'dan bir şey olmaz. Şu maç fazla top kaybetmesin, pas hatası yapmasın, top rakipteyken de koşsun yeter.

Geri
Üst Alt