Günaydın 1-2 biter.Fb kendi evinde gol atar baktı atamıyor hakem kendi eliyle kaleye sokar.Bizim 2 tane atmamız lazım. @falcao bugün değilse ne zaman ulan

Belh 11 oynayacak.

HAYIRLI GÜNLER. :rose:

Haftalardır söylüyorum, O sene bu sene ama tek bir endişem Belhanda isimli şahsın oynaması, olur da o herif oynarsa, som dakika ya 0-2 önde bile girsek bir kendi kalesine atıp, bir de penaltı yaptırıp maçı katletmeyi yine başarır.

O sene bu sene, yeter ki o şahıs oynamasın.

Bisikletinle Kadıköy civarında dolaşacak mısın maç saatinde ? O şekilde yaptığın organizasyonlarda başarıya ulaşıyoruz her zaman.

Belhanda rezili için takımı takip etmeyen biriydim ama ruh hastası bu maçta lazım..Skora göre Emre Akbaba ikinci yarı oyuna dahil olabilir.. Fener'in ilk yarı basklı oynayacağı zaman rakibe basıp sonrasında kontra atakla etkili olunabilir..

çünkü 70 dk oyunda gizlenen, kenar oyuncusu olmasına ragmen kenara devre bitiminde ugrayan, onun haricinde orta alanda dolanıp duran, top ayagına gelirse şut/pas atan, 70ten sonra koşmaya başlayıp taraftarın gözünü 90 dk mücadele edermiş gibi boyayan sevmediğim bi topcumuz
Top ayağına gelmeden şut pas atamazki zaten başkan.

Tarihe tanıklık etmeye hazır mısınız renktolarr

Belhanda rezili için takımı takip etmeyen biriydim ama ruh hastası bu maçta lazım..Skora göre Emre Akbaba ikinci yarı oyuna dahil olabilir.. Fener'in ilk yarı basklı oynayacağı zaman rakibe basıp sonrasında kontra atakla etkili olunabilir..
Belhanda mı rakibe basacak? Abi bu adam 50 metre eskortluk yapıp hamle yapmamış gol yedirmiş biri, gerçekten basacağına inanarak mı söyledin?

her gün şehit verdiğimiz ve ülkece ucu karanlık bir noktaya hızla ilerlediğimiz şu dönemde, gündemi en az 3 hafta meşgul edecek olaylara gebe bir maç olacaktır

Geri
Üst Alt