Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Günaydın 1-2 biter.Fb kendi evinde gol atar baktı atamıyor hakem kendi eliyle kaleye sokar.Bizim 2 tane atmamız lazım. @falcao bugün değilse ne zaman ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkür ettim renktaş. Turist rehberiyim. Bize haftasonu olmuyor maalesef.ne isle meşgulsünuz pazar günü is mi olur yav cok geçmiş olsun

Haftalardır söylüyorum, O sene bu sene ama tek bir endişem Belhanda isimli şahsın oynaması, olur da o herif oynarsa, som dakika ya 0-2 önde bile girsek bir kendi kalesine atıp, bir de penaltı yaptırıp maçı katletmeyi yine başarır.
O sene bu sene, yeter ki o şahıs oynamasın.
Top ayağına gelmeden şut pas atamazki zaten başkan.çünkü 70 dk oyunda gizlenen, kenar oyuncusu olmasına ragmen kenara devre bitiminde ugrayan, onun haricinde orta alanda dolanıp duran, top ayagına gelirse şut/pas atan, 70ten sonra koşmaya başlayıp taraftarın gözünü 90 dk mücadele edermiş gibi boyayan sevmediğim bi topcumuz
Bari bugun trolleme ahbaplarimizi kalafat herifBisikletinle Kadıköy civarında dolaşacak mısın maç saatinde ? O şekilde yaptığın organizasyonlarda başarıya ulaşıyoruz her zaman.
anladim peki izinli olduğun bir gün yokmu?Çok teşekkür ettim renktaş. Turist rehberiyim. Bize haftasonu olmuyor maalesef.![]()
Belhanda mı rakibe basacak? Abi bu adam 50 metre eskortluk yapıp hamle yapmamış gol yedirmiş biri, gerçekten basacağına inanarak mı söyledin?Belhanda rezili için takımı takip etmeyen biriydim ama ruh hastası bu maçta lazım..Skora göre Emre Akbaba ikinci yarı oyuna dahil olabilir.. Fener'in ilk yarı basklı oynayacağı zaman rakibe basıp sonrasında kontra atakla etkili olunabilir..
Kolpasyon hesaplara itibar etmeyelim
Oyle cikacak zatenOrta saha da bir Ozan - Tolga Tandemi ile çıksa Ersun tadından yenmez.
Resmen orta sahayı ezeriz.
Son galibiyet aldigimizda rte mapustan yeni cikmisti, daha partisi bile yoktu be insafsızlar.
Bu kadar sürede bala döte 1 kere kazanamadınız
adamda ki kafaya bak