Kahin tospaa Tuki bu maç için tahmin yapmamış.
Lemina olmadığı için kafası karıştı hayvanın. Kararsızlık yaşıyor.

IMG_20200223_125547.webp

Büyük olaylar çıkar kazanırsak. O hayal kırıklığı şampiyonluğu kaçırdıkları sezon stadı yaktılar, aynı şekil kupa kaldırdığımız sezon polislere saldırdılar. Bu sefer olay değişik yerlere gider, güvenlik önlemleri alınır umarım taşkınlık yapanın kafasına basarlar.

Büyük olaylar çıkar kazanırsak. O hayal kırıklığı şampiyonluğu kaçırdıkları sezon stadı yaktılar, aynı şekil kupa kaldırdığımız sezon polislere saldırdılar. Bu sefer olay değişik yerlere gider, güvenlik önlemleri alınır umarım taşkınlık yapanın kafasına basarlar.

Polisler eskisi gibi değil jopları bir taraflarına sokarlar acımazlar.

20 yıl.icinde en az 15 20 maç var malın birinin kıçına başına çarpıp gol oldu
Bir kere olsun biz böyle gol atalım

Sırf bu sebeplerle bile birileri tarafından talimat gelebilir ortada bitirin hesabı.

Nedense hiç Bu kadar rahat degildim. Çevremde çogu kisi ayni seyleri söylüyor. Neden böyle yaw?

Maçtan beklentim yok maalesef o yüzden rahatım nedense. Seyir zevki aşrı kötü bilmem kaçıncı derbi olacaklar onlarla. Sonucunda saçma sapan bir gol yiyip berabere kalırız büyük ihtimalle.

Geri
Üst Alt