abi belhanda sari kartli ozan bi ara kavgaya cagiriyordu orali olmadi belhandada yinede korkuyorum hemen emreyi soksak fena olmaz gibi

Beyler penaltıydı kendimizi kandırmayalım. Fakat benim galibiyete inancım tam. İlk yarı pozisyonları yok. Birazcık akıllı ara pası atabilen adam (Emre) olsaydı şu anda farkı konusuyorduk. Ona rağmen net 3-4 pozisyon harcadık.

Lütfen emre girsin oyuna

Belhanda kesinlikle çıkmalı,Falcao beyefendi de yine rezilleri oynuyor.

Adamların şutu yok maç 1 1 . 3 senedir deplasmanda böyle harika oynamadık be. Bu arada marcao büyük maçlarda tam bir bomba

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O penaltıyı bize vermediler Arenada indirdiler Belhandayı Cücü vermedi hatırlarsan. Berabere bitirmeye yemin etmişti.

Ceza sahasinda Azicik ama azicik sakin olabilsek cok rahat 3-4 atacaktik

Ilk dakikalar onye kacirmayacakti
Bu maclarda bunlari gozun kapali atacaksin

penalti oncesi gereksiz kapandik
Adamlar topla 3 defa onyenin onunden gecti ayagini dahi uzatmadi
Bir verkacla ceza sahasina girdiler

Muriqe 2-3 defa top aldirdik ve yana actiginda 2’si tehlike oldu, kesinlikle aldirmamaliyiz

Azicik sakinlik yaa

10. dakikada dayanamadım açtım, digiplay kullanıyorum yayın çok geriden geliyor yav böyle olmazdı çözemedim rahat 1 dakika falan fark var. Bizim golü alt komşudan öğrendim amk evde cam çerçeve ne varsa indirdi :asd:
abi sorma benim yayın 50 sn geriden geliyormuş, forum sayfasını yeniledim gol mesajını gördüm. Bende gol yazmaya devam ettim :asd:

Baros, Tolga Ciğerci, Ali Palabıyık travmalarından sonra bu maçın ilk yarısı. Allah'ım ikinci yarı yüzümüze gül lütfen. Şu hakkımız olanı alalım artık.

Geri
Üst Alt