- 12 Temmuz 2009
- 60.891
- 24.269
- 2.968
abi belhanda sari kartli ozan bi ara kavgaya cagiriyordu orali olmadi belhandada yinede korkuyorum hemen emreyi soksak fena olmaz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz olm. Modlari goreve cagiriyorum uyarsinlar seniyasakta knk bizde insanız tutamıyorum şuan ağız dolu sövesim geliyor
mesajı editleyim![]()
Dediğin gibi olursa sana benden atkı
biliyoruz ama anlatamıyoruzMarcao murice dokunduğu an muric yere yatar ve penalti
O penaltıyı bize vermediler Arenada indirdiler Belhandayı Cücü vermedi hatırlarsan. Berabere bitirmeye yemin etmişti.Adamların şutu yok maç 1 1 . 3 senedir deplasmanda böyle harika oynamadık be. Bu arada marcao büyük maçlarda tam bir bomba
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ilk hareketi değilde diğer ayağı ile müdahalesi oluyor fenerli oyuncuya sert şekilde.Toroglu net penaltiydi diyor
abi sorma benim yayın 50 sn geriden geliyormuş, forum sayfasını yeniledim gol mesajını gördüm. Bende gol yazmaya devam ettim10. dakikada dayanamadım açtım, digiplay kullanıyorum yayın çok geriden geliyor yav böyle olmazdı çözemedim rahat 1 dakika falan fark var. Bizim golü alt komşudan öğrendim amk evde cam çerçeve ne varsa indirdi![]()

Belhanda disindakiler tamamda Belhanda copunde bizim goremedigimiz ne gordun renkdas.Seri
Mariano
Belhanda
Falcao
baya iyiler. Falcao serdar+ ozana Sari yedirdi. Kosularla baya bosluklar yaratti vs
Sinirlenme hemen, gerilmişiz zaten İsoAlay etmeyi bırak yav cidden iyi oynadık kör müyüz???