Evet febe, sana yolun sonu gözüktü. Seri meri ayağına iyi dayandın bunca yıl ama deniz de bitti. Biz mi? Herhangi bir derbi gibi sevindim. İlk yarı yine istedikleri gibi fauller yaptılar ve hakem izleyince moralim bozuldu yine durum aynı dedim burda bize maç vermeyecekler. İlk golümüz çok tereyağından kıl çeker gibi olunca bi afalladım ulan acaba dedim bu kadar kolay attık mis gibi. Yoksa bir şeyler olacak mı? Baktım yine febe dalıyor omuz ayak dirsek yine hakem izliyor. Neyse dedim berabere bitse yine iyi. Penaltı gelince çok renk vermedim kaçar dedim ama girdi. Onyekuru atınca da bi gülümseme geldi hah işte şimdi bittiler dedim. Gerçekten de bittiler. 5 dakika sürdü aşırı sevinç hali. Çünkü bizim için yıllardır rakip ayarında değillerdi. Aynı frekansta değiliz, bizimle maç yapmaları bile onlar için ekstra. Bu seri olayıyla rakibimiz gibi göründüler ama işte Cimbom kadıköy baskısı altında yılların kayırılmış ayakta tutulmuş fenerini adamın sahasında geriden gelip böyle yapar işte. Bundan sonra evli evine köylü köyüne herkes kendi ayarında yarışına devam bizimki 23 sizinki de ligi ortalarda bitirmek olsun. Ha bi de kupa aldıydık demi biz burda :D

Erman Muslera yatarken kaç defa gördünüz diyor eyy fenerliler her maçta maçı kurtaran adam Muslera bugün yere yatmadi !

Geri
Üst Alt