su soktugumun stadina ilk defa galibiyet parolasiyla ciktik. galibiye zorunlulugu ile ve aldik. yoksa hep ya zaten bir puan yeter, ya da coktan koptuk veya sampiyon olup gittik. ve yenildik. bu sefer böyle bir situasyon olusup gömdük

ju.webp

Dün beşiktaş puan alsın diye devre arasında kapadım, 2-2 bitti. Bugün de 60da kapadım maçı handikap geldi. Totem böyle yapılır beylerr

Deniz çoban maryanonun pozisyonuna penalti dedi ya la. Sırf umut melere sallamak icin. Umut meler bunun karısına kızına bir sey mi yaptı acaba.

Onyekuru olmasi o tarihi farrk diyecegin pozisyonlar olmayacak 1 gol 1 penalti yaptirdi cokta kacirdi ama Adam deli gibi kosuyor yakalayamiyorlar adami baska biri olsaydi bu aksam bu maci alamazdik gecen senede Bu stadda gol atti bu cocuk .
Ya boşver hocam allah aşkına niye laf anlatıyorsun. Terim diyor ki hafta boyunca Seri ile Onyekuru'yu bu pozisyonlara çalıştırdık diyor, maçı da bu şekilde alıyorsun, bu anlayışla fazlasını da kaçırıyorsun, ama biri çıkıp Terimi elestircem diye maçı getiren taktik anlayışına vuruyor. Elinin parmaklarının emeğine yazık, şöyle mesajlari cevaplama bile.

Deniz çoban maryanonun pozisyonuna penalti dedi ya la. Sırf umut melere sallamak icin. Umut meler bunun karısına kızına bir sey mi yaptı acaba.
marcao pozisyonuna da bi şeyler diyodu oyuncu kendini sakınıyor falan penaltı yok dedi mi hepsini izleyemedim ama epey ters kocusuyodu melerin kararlarıyla

Gene kapattik iste gene kapanmaz bu sefer cok rakibimiz var deniyordu alinn iste kapandi Trabzon ertelenen maci kazansa bile sadece 3 puan olacak aramizda biraz su hocaya ve takima Guvenin

imparator ulusa sesleniyor otobusten suan

Nasıl koyduk ama dağılırlar bu saatten sonra bu herifler.5 senedir kupa alamıyolar bu senede Türkiye kupasını alamazlarsa eğer 6 olacak.4. yıldızı alamadılar,20 senedir yenemiyorduk deplasmanda o seride bitti tutunacak dalı kalmadı heriflerin :asd: :asd: :asd:

diğer galibiyette 40-5 falan olurum o zamana kim öle kimkala. 5-6 sene atar bizi bu galibiyet

Geri
Üst Alt