- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Tolgay'ın Ömer'e yaptığı faul kırmızıymış.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİ @Serkan G. Veren @Sarper Yıldırım @Uğur İz @Uğur Bulut @Erman Türker @Tahir Mahir Koç @Mehmet Arslaner @Alper Altun @Kadir Ari @Ünsal Vardar @Kubat Tokmakçı @Berkan Yavuz @Taner Dr @Ahmed Arif Kesen @Hidayet Sarıdağ @Ozan Puki @Ahmet Özgün Güven @Umut Gül @Alper Yılmazlar @Melih Sönmez @Emrah Yıldırım @Osman SEDEN @Sergen Zeren @Can Karabacak @Oğuzhan Ölmez @Berkay Saraçoğlu @Hakan Duz @Melih Peker @Onur Bakır @Sıddık Gulbagci @Can BÜYÜK @Demir P. Baş @Rahmi Y. Aslan @Vasfi Vural @Murat Saylak @Murat Kara @Furkan Korkmaz @Aslan Karadağ @Musap Aydinli @Arif Ulu @Sertan Nalbant @Yunus Can @Musap Aydinli
@Keramettin TANRIVERDİ @Serkan G. Veren @Sarper Yıldırım @Uğur İz @Uğur Bulut @Erman Türker @Tahir Mahir Koç @Mehmet Arslaner @Alper Altun @Kadir Ari @Ünsal Vardar @Kubat Tokmakçı @Berkan Yavuz @Taner Dr @Ahmed Arif Kesen @Hidayet Sarıdağ @Ozan Puki @Ahmet Özgün Güven @Umut Gül @Alper Yılmazlar @Melih Sönmez @Emrah Yıldırım @Osman SEDEN @Sergen Zeren @Can Karabacak @Oğuzhan Ölmez @Berkay Saraçoğlu @Hakan Duz @Melih Peker @Onur Bakır @Sıddık Gulbagci @Can BÜYÜK @Demir P. Baş @Rahmi Y. Aslan @Vasfi Vural @Murat Saylak @Murat Kara @Furkan Korkmaz @Aslan Karadağ @Musap Aydinli @Arif Ulu @Sertan Nalbant @Yunus Can @Musap Aydinli
senin gibi kendi konuma atardım öyle olsaGüzel bir layk çalışması![]()
yağmur yağsa konunu upluyorsunYağmur yagacagini demistisenin gibi kendi konuma atardım öyle olsayağmur yağsa konunu upluyorsun
senin gibi çoluk çocuk bilmez bunları tabi o diyecekYağmur yagacagini demisti

Donkunda kirmizi ama dedigin gibi Tolgayinda NET kirmizi buna isyan ettim ama sonrasi Donkun faulune sari verince ok dedim.Tolgay'ın Ömer'e yaptığı faul kırmızıymış.
Layk mı attın memosenin gibi kendi konuma atardım öyle olsayağmur yağsa konunu upluyorsun
Deseydim derdimYağmur yagacagini demisti
ne anlatıyon lan senDeseydim derdimsöz uçar yazı kalır mağlupken de burada olduğumdan 10 puan gerideyken hoca istifaya Arda Florya’ya getirildiğinde de
o yüzden galibiyette de olalım de mi
cefa tenha sefa kalabalık olurmuş
![]()
Layk mı attın memoben demiştim demek için o külliyat sürekli haklı çıkınca ne yaparsın yanılabilirsin sorun yok 10 puandan 0 puana hürmetler takipte kal i akşamlar

Gerçekten kazma yahu ikinci lig topçusu gibi bir de buna teknik filan diyorlardıGit artık yav
2 part indirdim veri indirme sınırı aşıldı diyor, var mı çözümü?
kazma dediğin adam 20 yıllık seri sonlandırıyo hala ben demiştim![]()