- 12 Haziran 2015
- 35.882
- 31.527
- 2.693
Arda Unyay Jhon Duran hala aklımda yaokan buruk sağolsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Unyay Jhon Duran hala aklımda yaokan buruk sağolsun.
galibiyetlerin çoğu kendisi sayesinde oldu diye dedim. yanlış anladın.Arda Unyay Jhon Duran hala aklımda ya![]()
Alıntılanan mesaja atlamısım heisgalibiyetlerin çoğu kendisi sayesinde oldu diye dedim. yanlış anladın.
O gol çok sinir etmişti yaSamsun maçıda var 2-0 önde olduğumuz maçta oyuna girmiş sonrasında 2-2 olmuştu oyundan çıktıktan hemen sonra son dakikalarda 3-2'yi bulmuştuk.Alıntılanan mesaja atlamısım heisO gol çok sinir etmişti ya
Ne teklifi yahu varlığından haberleri yokturSamsun maçıda var 2-0 önde olduğumuz maçta oyuna girmiş sonrasında 2-2 olmuştu oyundan çıktıktan hemen sonra son dakikalarda 3-2'yi bulmuştuk.
6 m euro teklif var diyorlardı direk düşünmeden satmak lazım ki teklifin bile kolpa olduğunu düşünüyorum.

Hangi gol Mete abi1 sene önce faulden yediğimiz gol vardan dönse o da galibiyetti. Var gelince bütün foyaları ortaya çıktı ki onu bile manipüle etmelerine rağmen.
Eljif Elmas'ın attığı gol. Öncesinde Feguli'ye faul vardı.Hangi gol Mete abi
Feghouli'nin ayağına basılmıştı Elif'ti galiba.Hangi gol Mete abi
Maç kasetlerinden iyi olduğu anlardan montaj yapıp, şansımızı bir denememiz gerek. Elde patlamasından iyidir.Samsun maçıda var 2-0 önde olduğumuz maçta oyuna girmiş sonrasında 2-2 olmuştu oyundan çıktıktan hemen sonra son dakikalarda 3-2'yi bulmuştuk.
6 m euro teklif var diyorlardı direk düşünmeden satmak lazım ki teklifin bile kolpa olduğunu düşünüyorum.
He tamamFeghouli'nin ayağına basılmıştı Elif'ti galiba.