SL 19/20 H:25 | Fenerbahçe 2-2 Denizlispor | MS | 7 Mart

Başka oynatacak forvetleri yok o da oyuna sonradan girince etkili oluyo.Benim bu maçtan fazla bi beklentim yok..
FB 18 ic saha macinda Denizli'yi 16 kez maglup etmis. 2 mac berabere bitmis. Kendi sahasinda da Denizli'nin matah istatistikleri yok. 16 dakika uzayan maci kaybetmeyip bizi sampiyon yaptiklarindan dolayi Denizli'nin Fener'e karsi hep iyi oynadigi falan sanilir ama öyle degil. Fener'in sakatlari düzelmis. Farka gider.

FB 18 ic saha macinda Denizli'yi 16 kez maglup etmis. 2 mac berabere bitmis. Kendi sahasinda da Denizli'nin matah istatistikleri yok. 16 dakika uzayan maci kaybetmeyip bizi sampiyon yaptiklarindan dolayi Denizli'nin Fener'e karsi hep iyi oynadigi falan sanilir ama öyle degil. Fener'in sakatlari düzelmis. Farka gider.
Bu hafta bize bu maçtan malzeme yok.Trabzonspor ve Başakşehir'in puan kaybetmesini bekleyelim..

Denizli’nin kendi evinde galibiyeti 12’de 3 !!
Peki bu kadar puani nerden topladi?
Cunku deplasman takimi

Eger fener kendi evinde gibi oynayabilirse Denizli puan alir

denizli min. 2 gol için 4 veryiorlar

oynamaya deger

bugün üst taraf kazanıyor fener hepten partı göbeği salabilir. puan kaybı hiç sürpriz değil. bir ihtimal taraftardan çekinip yenebilirler.

Bu hafta top oynamadan kazanma haftası heralde. Dün beşiktaş bugün ibb ve trabzon. Akşam fenere yüklü gireyim bari handikaplı fenerin 1.67 oranı var iyi oran

Basak ve Trabzon yeniyo moraller iyi degil ama fenerim aksam keyiflendirecek bizi 2-3 yenilerek :dans::zerkan:

Şahlanacakları maçtır. Kesim galibiyet.

5-1 biter.

Galatasaraylı olarak bunlara ben acıyorum , üzülüyorum..Çekmedikleri acı yaşamadıkları ızdırap kalmadı..Gelen vuruyor giden vuruyor.. :asd:

Denizli'de hem Estupinan hem Rodallega oynuyor. Fb'de Ersun sonrasi Ferdi ilk 11

denizli kadrosu helva olmus. yedekte 2 kaleci 1 alt yapi stoperi 1 alt yapi kanat oyuncusu, 1i besiktastan kiralik alt lig kanat oyuncusu, özgür cek sikecisi ve trabzondan sakat gelen onazi

7536C30A-312B-4F41-B089-241AD1724BED.webp

Geri
Üst Alt