Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.945
- 51.163
- 3.683
Başka oynatacak forvetleri yok o da oyuna sonradan girince etkili oluyo.Benim bu maçtan fazla bi beklentim yok..Estupinan dururken Rodallega baslarsa 1 kisi eksik oynarlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka oynatacak forvetleri yok o da oyuna sonradan girince etkili oluyo.Benim bu maçtan fazla bi beklentim yok..Estupinan dururken Rodallega baslarsa 1 kisi eksik oynarlar.
FB 18 ic saha macinda Denizli'yi 16 kez maglup etmis. 2 mac berabere bitmis. Kendi sahasinda da Denizli'nin matah istatistikleri yok. 16 dakika uzayan maci kaybetmeyip bizi sampiyon yaptiklarindan dolayi Denizli'nin Fener'e karsi hep iyi oynadigi falan sanilir ama öyle degil. Fener'in sakatlari düzelmis. Farka gider.Başka oynatacak forvetleri yok o da oyuna sonradan girince etkili oluyo.Benim bu maçtan fazla bi beklentim yok..
Bu hafta bize bu maçtan malzeme yok.Trabzonspor ve Başakşehir'in puan kaybetmesini bekleyelim..FB 18 ic saha macinda Denizli'yi 16 kez maglup etmis. 2 mac berabere bitmis. Kendi sahasinda da Denizli'nin matah istatistikleri yok. 16 dakika uzayan maci kaybetmeyip bizi sampiyon yaptiklarindan dolayi Denizli'nin Fener'e karsi hep iyi oynadigi falan sanilir ama öyle degil. Fener'in sakatlari düzelmis. Farka gider.

Saldir Kanarya