- 18 Temmuz 2009
- 83.261
- 244.145
- 5.263
Ömer Faruk kadroda ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden almışlar. Baya iyiydi o eleman bakalım neler yapacak.Ömer Faruk kadroda ha
way bemasallah hala stada insanlar geliyo sampiyonluk umutlari devam ediyo
bizim taraftar iyi gun taraftari ondan, futboldan felan anlayan yok. ben futbolu seviyorum hergun farkli takimin maclari olsa bile giderim izlerim. inanirmisin culiolu zamanlar, stanculu zamanlar, kazim-kazimli zamanlardada izlemek keyifliydi benim icin kazaninca guzel ama asil amacim herzaman futbol izlemek olmustur.
Ali koc en az 5 sene daha kulupte, ne kadar kaybederlerse o kadar keyifli olur, bu serefsizlere larsi en ufak bir olumlu mesaji dahi kabul edememFarklı yensinler denizliyi. Kazı çevirmek lazım. Ali koc devam etmeli. Hatta şöyle seri yapsalar daha iyi olur
Yanlış düşünüyorsun taraftar çok tepkili. Gazını almaları lazım. Mazallah iyi bir teknik adam getirirler uğraş durAli koc en az 5 sene daha kulupte, ne kadar kaybederlerse o kadar keyifli olur, bu serefsizlere larsi en ufak bir olumlu mesaji dahi kabul edemem