SL 19/20 H:25 | Fenerbahçe 2-2 Denizlispor | MS | 7 Mart

Biz şampiyon olacağız diğerleri sıralamayı belirlesgshshhsshsjssjshshs

İşin daha komik tarafı bu malları şampiyon olarak görenler mevcuttu.O kadar kötü kadroları varki buraya kadar 40 puan almaları bile Allahın lütfu bence.

özgür, rodallega ve barrowun kacirdiklari gol olsa 5lemislerdi

Ozan tufanın dokunulmazlığı mi var? Kaç maçtır hakemlerle kafa kafaya tartışıyor biri de kırmızı çıkarmıyor. Hayret yeminle. Ayrica 2-2ye bu kadar sevinen başka camia görmedim ben.

Ozan tufanın dokunulmazlığı mi var? Kaç maçtır hakemlerle kafa kafaya tartışıyor biri de kırmızı çıkarmıyor. Hayret yeminle. Ayrica 2-2ye bu kadar sevinen başka camia görmedim ben.
V.Demirel Allah kimseyi beraberlige sevindirmesin falan diyordu 2 sene önce. 1 puan artik Fener icin büyük nimet sayiliyor, her gün bayram ediyorlar bir puanlara.

Cidden durumları acınası. Yerli hoca getirseler bir şey olmuyor, yabancı kaliteli hoca getirecek bütçeleri yok. Hocasından, yönetimine, oyuncularına, taraftarlarına herkes birbirini suçluyor.

Bu puan feneri şampiyon yapacak arkadaşlar

Gscimbom mobil

Ulan Ersun adam da bir öngörü olur, yanılabilir de ama bu kadar da atılmaz ki be adam.

Ilginc olan, son dakika gölü sanki galibiyet getirmis gibi seviniyorlardi, bu neyin sevinci anlamadim? Okadar düsmüslerki artik beraberlik gelince sampiyon olmus gibi seviniyorlar. Aziz reyisin ahi var ahi.

Ilginc olan, son dakika gölü sanki galibiyet getirmis gibi seviniyorlardi, bu neyin sevinci anlamadim? Okadar düsmüslerki artik beraberlik gelince sampiyon olmus gibi seviniyorlar. Aziz reyisin ahi var ahi.

Galip gelirseler artık saha ortasında birbirlerini şey edecekler galiba.

Geri
Üst Alt