SL 19/20 H:25 | Gaziantep FK 1-1 Trabzonspor | MS | 7 Mart

Hayırlı işler verdiği faule bak

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halis hirbosunun verdigi faule bak ya komedi vallahi komedi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hamza'yla pozisyon vermeden şampiyon oluyorduk biz. Hatta son 6-7 hafta 1 gol mü ne yemiştik, öyle bir şeydi. Sneijder bile Türkiye'de çalıştığım en iyi taktisyen Hamza Hamzaoğlu demişti. Bunlarınki sadece bireysel oyuncu kalitesiyle ite kaka maç kazanma. Yeni teknik direktör getiren Beşiktaş'a, psikolojik olarak son 20 yılın en dip Fenerbahçesine oynadıkları oyun belli zaten. Geçen hafta Rize'ye duran toptan karambol golü atmasalar orada bile diken üstünde gidiyorlardı. Futbolun adaleti gereği bir yerde patlamalarını umuyorum ama Uğurcan'ın varlığına rağmen bile yüksek oranda balla götürüyorlar işi. Son 3-4 haftada rakiplerinin kaçırdıkları golleri sadece kaleci becerisiyle açıklamak kolay değil.
Pozisyon veriyoduk hemde deli gibi muslera cok iyi oldugu için yemiyoduk.pozisyon vermedigimiz icin degil

Yeni oyuncak trabzonspor heralde bunlar nasıl kararlar kardeşim. Adam tek ayakla çizginin üzerine basarak güya uzun taç kullanır. Gole giden adama temas var diye faul verilir basketbol mu lan bu

hakemlere sövüyoruz ama bu kekolar onca pozisyon verip top oynamadan gol atıyorlar

şansta yanlarında yani

sneijder öyle dediyse saçmalamıl

muslera ile sneijderi çıkar bir halt yok kendisinde ki zaten bunu gittiği her takımda ispatladı sonra

sonradan aklıma geldi

adam mourinho ile çalışıp en iyi taktisyen hamza mı demiş :asd::asd::asd:

Türkiye'de çalıştığım demiş. Fatih hocanın kaos futboluna denk geldiği için çok şaşırtıcı değil. En azından deplasmanda bile gol yemeyen takım yapmayı biliyordu adam. Son 10 yılda Fatih hoca dışında başımıza gelen basiretsizler düşünülürse Hamza bunların yanında sütten çıkmış ak kaşık kalır.

Pozisyon veriyoduk hemde deli gibi muslera cok iyi oldugu için yemiyoduk.pozisyon vermedigimiz icin degil

Valla ben o zamanı düşününce aklıma bir tek Mersin deplasmanında yaptığı inanılmaz kurtarış geliyor. Beşiktaş'ı filan bayağı ezmiştik yanılmıyorsam. En azından 2 sene önceki Beşiktaş maçında Babel'in, Negredo'nun filan kaçırdığı gibi saçmasapan pozisyonlar vermemiştik. Ama tabii adam pozisyon alma konusunda olağanüstü olduğu için başka kalecinin kurtarsa jeneriklik olacak topları doğru yerde durduğu için kolay çıkarmış ve benim aklımdan çıkmış da olabilir. Yine de tüm eksiklere rağmen en azından şampiyonluk yoluna girdikten sonra gayet dengeli (:)) bir savunma takım çıkarabildiğini hatırlıyorum Hamza hocanın.

Geri
Üst Alt