SL 19/20 H:25 | Gaziantep FK 1-1 Trabzonspor | MS | 7 Mart

İlk devre 16 maçta 24 puan toplarsan başkaları puan kaybetsin diye dua edersin tabi. Şampiyon olamazsak ilk devre yüzünden olamayacağız

Hãlã mı ilk devredesiniz siz geçti gitti onlar zaten öyle devam etsek yarışta bile olamazdık ilk devre 27 topladıysak 2.yarıda 7 de 7 yaptık zaten telafi oldu şampiyonluk baremi aşağı yukarı 70 puan kalmış 10 maç 22 puan toplasak bile 70 ediyor ts'ye içerde yenilmediğin takdirde en büyük şampiyonluk adayı sensin.

Kendi maclarimizi kazanamadigimiz surece sampiyon olamayiz biz.Herifler dogru duzgun top oynamadan 1 tane pozisyonla gol buluyolar.Ne Trabzon ne Basaksehir galip olacak oyunu oynamadilar.Rakiplerin bireysel hatalarindan gol buldular.Kendi gobegimizi kendimiz kesmemiz lazim bu yuzden Sivas ve Bjk maclari cok kritik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antep rezil oynuyor gol mol atacakları yok ama hakemde amtamaları için elinden geleni fazlası ile yapıyor .
Net 2 pozisyonlarını yedi

Halis net 1 pozisyon ve penaltıdan etti gazisehiri,sirf bu yuzden hepsine koyup sampiyon olmaliyiz.yine hukumet takımları sampiyon yapılmaya calisilyo

ben anteptn bişey beklemiyordum zaten böyle rezil bir takım ama göztepe bir umut bişeyler yapar diyordum

sampiyonluga oynayan takimlar böyle deplasmanlardan 3 puanla döner. trabzon, basaksehir ve sivas'la 3 rakibimiz var.

son 8 macta 1 galibiyet alacak ibfk yok artik.

hamsiler çok fena kollanıyor tek açıklaması bu .
kadro kalitemiz ve oyunumuz iyi at başı yarıştırmak istiyorlar.
gelsin paralar.

Daha maclar bitmedi,iki maçta da ev sahibi takimlarin puan almasi lazim,böyle bitmemesi gerekiyor
cok zor abicim antep ne idügü belirsiz bir takım ortasahasız cıkan bir takım nasıl puan alsın gerçi tsde az mal degil

göztepeden umutluydum ama akbilde ciddi bal var tek şut çekip gol atıp üstüne yatıyor kekolar

Hãlã mı ilk devredesiniz siz geçti gitti onlar zaten öyle devam etsek yarışta bile olamazdık ilk devre 27 topladıysak 2.yarıda 7 de 7 yaptık zaten telafi oldu şampiyonluk baremi aşağı yukarı 70 puan kalmış 10 maç 22 puan toplasak bile 70 ediyor ts'ye içerde yenilmediğin takdirde en büyük şampiyonluk adayı sensin.

kalan fikstürümüz ortada iken ister istemez geçmişe bakıp keşke ilk yarıda daha az hata yapsaydık diyoruz. 30-35 arası bile kötü sayılabilecekken 27'de kaldık. bu da bize neredeyse hiç hata şansı bırakmıyor. belki de son yılların en kırıcı fikstürüne girerken hiç hata hakkımızın olmaması oldukça ümit kırıcı. üstelik rakiplerimiz bize nazaran daha kolay maçlar oynayacak.

Geri
Üst Alt