SL 19/20 H:25 | Göztepe 0-3 Başakşehir | MS | 7 Mart

Göztepe boş boş top çeviriyor anca. Başak da yetersiz gibi ama en azından Trabzon gibi her profilden rakibe karşı buldukları kadar pozisyon vermiyorlar. Şu devrede 2 takım da benzer şanslar yakaladı, oyuncu kalitesiyle golü Başak attı. İç sahada gürül gürül oynayan Göztepe'ye topu verip bir 45'te net pozisyon vermemek neresinden baksan başarıdır. İnşallah biz şampiyon oluruz tabii ama olamazsak da şu itici, şaibeli, destekli Trabzon yerine Başak'ın olmasını tercih ederim.

Goztepe maci cevirebilir ama antep hayatta gol atamaz atsa bile 3 tane yer 1 tane atar trabzon yuruyerek geliyor hali sahada bu kadar rahat hucum edilmez bu antep nasil kume dusmuyor enteresan

Su yavsaklara aramizda sempati duyanlar bile var hala.

Kac yildir ne paralar harciyorlar, ilk defa bir ise yaradilar AL de gruptan ciktilar ve bir tur daha gectiler biraz ülkeye katkida bulunsunlar. Avci döneminde Avrupa da yedeklerle maca cikmalarini falan unutmadik daha.

Goztepe harika Basak bok gibi ama golu buldu . Boyle devam etsin Goztepe ikinci yari atar Serdar'in cikip Tripic'in girdigi iyi oldu baya iyi adam gibi duruyor tam onumdeydi sevdim rahat adam geciyor . Bu arada Visca defansa hic yardim etmiyor.

Bu maçı almaları hoş olmaz.

Göztepe bitti eskisi tadı tuzu yok güle oynayarak kazanır başşak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hepsi de winner olmuş içerde dışarıda takılmıyor neyse 2siyle de maçımız var hesabı kendimiz keseriz

Göztepe boş boş top çeviriyor anca. Başak da yetersiz gibi ama en azından Trabzon gibi her profilden rakibe karşı buldukları kadar pozisyon vermiyorlar. Şu devrede 2 takım da benzer şanslar yakaladı, oyuncu kalitesiyle golü Başak attı. İç sahada gürül gürül oynayan Göztepe'ye topu verip bir 45'te net pozisyon vermemek neresinden baksan başarıdır. İnşallah biz şampiyon oluruz tabii ama olamazsak da şu itici, şaibeli, destekli Trabzon yerine Başak'ın olmasını tercih ederim.
İlk defa sana katılmıyorum. Bunlar tam İBBiş ya geçmişi çok çabuk unutuyoruz.

para akışı sağlıklı olan başakcity'nin olası bir şampiyonluğun yapacağı ekonomik enjeksiyon ile başarı sürekliliğini sağlaması daha kolay olur.

trabzon için şampiyonluk gelse dahi bu ihtimal zor.

o sebeple trabzon şampiyonluğu bizim açımızdan daha az soruna sebep olur diye düşünüyorum.

İlk defa sana katılmıyorum. Bunlar tam İBBiş ya geçmişi çok çabuk unutuyoruz.

Trabzon'un gördüğü maddi-manevi itelemenin yanında bunlar St. Pauli gibi kalırlar. Zaten İmamoğlu başkan olduktan sonra belediye bütçesi kapatıldı, toplama kadroları var ama yapabilecekleri en iyi teknik direktör tercihini yaptılar. Arda-Emre'yi de temizlediler. Hiçbir zaman sevilmeyecek olsalar da Avrupa maceralarından da dolayı saygı duyulacak bir sahipli kulüp haline geldiler diye düşünüyorum. Dediğim gibi inşallah biz oluruz şampiyon ama olmayacaksak da şu Başakşehir'i bile Trabzon'a 10 kere tercih ederim.

Namuslu Namussuz GÖZTEPE.

Geri
Üst Alt