SL 19/20 H:25 | Göztepe 0-3 Başakşehir | MS | 7 Mart

Goztepe kalite yoksunlugu yuzunden maglup durumda suan.Yoksa topla daha iyi oynayan daha fazla biseyle yapmaya calisan takim Goztepe.Basaksehir akilli oynayip kontralarla pozisyon ariyor farki da acabilirler becerikli olurlarsa.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla Göztepe takımının da, taraftarının da pek umrunda değil zaten maç. Bir tarafta hedefli takım var, öbür tarafta ne yukarı çıkabilecek, ne aşağı inebilecek takım. Hoş normalde Antep de farklı durumda değil ama karakterli takımın, hırslı hocanın hali başka oluyor demek ki. Maç gidiyor Göztepeliler ''İstanbul'un köpeğine'' diye saçma sapan tezahurat yapıyorlar. Başak'ın durumu ilerleyen haftalarda esas ateş gömleğini giymiş Ankaragücü, Denizli, Paşa'ya filan karşı belli olur. Bizim her türlü deplasmanda koyup kendi işimizi halletmemiz lazım tabii. Şu dandik ligde hiçbir takıma karşı 1 sezonda 2 maçı da kaybetmeyi göze alamam.

Borges reis isik hiziyla top atti arkadasina mal

Başakın fikstürü harika hamsiler ve bizle zor maçı var sadece bir de Antalya çelme takabilir.. Avrupa ayağına takılmaları gerek ben baştan beri başakı rakip olarak görüyorum.. Geçen seneki gibi saçma sapan takılacaklarını düşünmüyorum visca falan sakatlanmazsa bunları deplasmanda düdüklemek şart oldu artık

Ya napolini ve borges nasil futbolcu oldu birisi aciklasin

Başakın fikstürü harika hamsiler ve bizle zor maçı var sadece bir de Antalya çelme takabilir.. Avrupa ayağına takılmaları gerek ben baştan beri başakı rakip olarak görüyorum.. Geçen seneki gibi saçma sapan takılacaklarını düşünmüyorum visca falan sakatlanmazsa bunları deplasmanda düdüklemek şart oldu artık
Haftaya beraberlik güzel olur TS-Başak

başakşehir'in kalan maçları

trabzon (d)
alanya
ankaragücü (d)
galatasaray
antalya (d)
denizli
konya (d)
kayseri
kasımpaşa (d)

trabzon ve bizim maç hariç zor maçları yok. bize karşı da hep iyi skorlar alıyorlar evde. trabzon'a yenilmezlerse şampiyon olabilirler.

akbilin fikstürüde gayet zorlu hatta iç saha macları deplasmandan daha zorlu

Visca biyonik adam gibi birsey namussuza hic birsey olmuyor. Adam her mac 90 dakika oynuyor.

Su performansa bak yav. Manyak herif son 6 sezonda ligde sadece tek bir mac kacirmis inanilir gibi degil.

2019/20 - bu sezon 25/25
2018/19 - 34/34
2017/18 - 33/34
2016/17 - 34/34
2015/16 - 34/34
2014/15 - 34/34

trabzon (d)
alanya
ankaragücü (d)
galatasaray
antalya (d)
denizli
konya (d)
kayseri
kasımpaşa (d)

trabzon ve bizim maç hariç zor maçları yok. bize karşı da hep iyi skorlar alıyorlar evde. trabzon'a yenilmezlerse şampiyon olabilirler.

Benim bakış açıma göre de Alanya dışında kolay maçları yok. Hedefli takımlara karşı her maç zordur. Düşme telaşesindeki Malatya'nın bize karşı can havliyle oynadığı maçı da biliyoruz. Haftalar ilerledikçe de o yangından dolayı her maç daha zor olacak. Ha kadro kaliteleri bozmaya yeter yetmez bilmiyorum ama misal Başak'ın Ankaragücü deplasmanında puan kaybını belki 2-3 kat daha iyi kadroya sahip iç sahadaki Alanya maçından daha muhtemel görüyorum. Maçları seyircisiz oynamaları da işin bir başka boyutu. Başak dengeli oynuyor, bence Trabzon'dan filan da iyi takımlar ama Göztepe gibi başı tarağına denk takımla oynamakla, şampiyonluğa giden ya da düşmememeye uğraşayan takımla oynamak arasında çok büyük fark var.

Visca biyonik adam gibi birsey namussuza hic birsey olmuyor. Adam her mac 90 dakika oynuyor.

Su performansa bak yav. Manyak herif son 6 sezonda ligde sadece tek bir mac kacirmis inanilir gibi degil.

2019/20 - bu sezon 25/25
2018/19 - 34/34
2017/18 - 33/34
2016/17 - 34/34
2015/16 - 34/34
2014/15 - 34/34

asist istatistigi de manyak. oyun icindeki oyun ise tam tersi son sezonlarda.

trabzon (d)
alanya
ankaragücü (d)
galatasaray
antalya (d)
denizli
konya (d)
kayseri
kasımpaşa (d)

Deplasmandaki tum takimlar kume hattinda. Nasil zor mac yok

ibbde biri atildi galiba

Guzel epiareunu zaten trabzon macinda yoktu simdi 2 mac mi yok

Geri
Üst Alt