SL 19/20 H:25 | Göztepe 0-3 Başakşehir | MS | 7 Mart

Demba Ba eski takımlarına gol atmayı ne çok seviyor. Önce bjk'ye sonra göztepe'ye.

Demba Ba harika vurdu golu atti. Goztepeiyi oynadigi macta yedi golu.Golde topa vurduran adam kimdi acaba merak ediyorum.Kanattan gelen ortaya mal gibi ziplayip arkasındaki oyuncuyu bos birakiyo herif.Yakin oynasana adama niye zipliyon vurmak icin.Birak topu rakibini markajla vurdurmamaya calissalak herif.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basak'i da yenmeliyiz gibi

evdeki maçta lemina'nın hatasının bedeli ağır olabilir. hem 1 puanı alamadık hem de rakip 3 puan aldı.

bunlara karşı deplasman performansımız çok kötü. fark yediğimiz maçlar var. son yıllardaki tek galibiyetimiz felaket 15-16 sezonunda gelmişti.

bizim fikstüre bakınca trabzon-başak maçından kazançlı çıkan taraf lig için en avantajlı takım olacak gibi geliyor bana.

Biz de sivasa koyup aradan sivasi atacagiz. Haftaua da besiktasa koyup onlari da asagi atacagiz sesleri kesilecek. Geri kalanlarda modumuzu acip tren gibi eze eze şampiyon oluruz rahat olun

evdeki maçta lemina'nın hatasının bedeli ağır olabilir. hem 1 puanı alamadık hem de rakip 3 puan aldı.

bunlara karşı deplasman performansımız çok kötü. fark yediğimiz maçlar var. son yıllardaki tek galibiyetimiz felaket 15-16 sezonunda gelmişti.

bizim fikstüre bakınca trabzon-başak maçından kazançlı çıkan taraf lig için en avantajlı takım olacak gibi geliyor bana.
lemina malatya macinda da yaptigi faulle duran toptan yedigimiz golü hazirlamisti. ayrica ligde 0 gol 0 asisti var.

Geri
Üst Alt