- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Lan niye karalar bağladınız gayet iyi sonuc sivas deplasmanına gore, oyun da mukemmel. Haftaya Besiktas macından 3 puan cıkarırsak sampiyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altin degerinde bir puandir bana göreDemistik. Cok zor mactı
Onyekuru,Diagne,Belhanda üçlüsünü 5 milyon Euro ya okutursak yatıp kalkıp dua edelimMete nin hediye ettigi puan.
Olmadik penalti yi uydurarak berabere bitirdi maci.
Onyekuruya yapilan penalti verilmedi.
Feghouliyi sene sonu satmamiz sart.
Bencede. Sadece beraberlik hakkimiz gitti. Ve o beraberligi en iyi macta kullandikLan niye karalar bağladınız gayet iyi sonuc sivas deplasmanına gore, oyun da mukemmel. Haftaya Besiktas macından 3 puan cıkarırsak sampiyonuz
Aksilik adamın kontrol edebileceği bir pozisyonda değil tekmeliğe çarpan toptan penaltı verdi mal seriSerinin hatası olmasa 3 puanı almıştık. Yazık oldu
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
düdükten hemen önce fegulı adamın elıne attı topuHangi pozisyondu o?
Penaldi Pozisyonu içerde mi disarda mi?
Bu konuda ciddiysen bir şey demiyorum.Mert hakan bize gelmeyecek ama net söylüyorum seriden leminadan emre akbabadan daha iyi olur bizim ortasahaya,
Onyekuru,Diagne,Belhanda üçlüsünü 5 milyon Euro ya okutursak yatıp kalkıp dua edelim
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Bi git temiz hava al geri gel. Net kirmiziydi position.hadi oradan kırmızı kartmıs sarı kart bıle fazla
Lan niye karalar bağladınız gayet iyi sonuc sivas deplasmanına gore, oyun da mukemmel. Haftaya Besiktas macından 3 puan cıkarırsak sampiyonuz
Adam cezasahası dışında bir deAksilik adamın kontrol edebileceği bir pozisyonda değil tekmeliğe çarpan toptan penaltı verdi mal seri
Çok fazla ofansif oyuncu almakla hata ettik, orta saha kalmadı takımda bu şekilde kendi bacağımıza sıktık.