Başak deplasmanını ben deplasman olarak görmüyorum açıkçası. En zor deplasman burası ve fb idi bana göre. Tek korkum haftaya saçma sapan puan kaybı yaşamayız umarım. Yoksa herşey biter.

Orda son 4 macta 1 beraberlik aldik. Bence bizim kalan en zor mac Basaka karsi.

20200308_212516.webp
Screenshot_20200308-211342_Chrome.webp
bosuna mac izliyosunuz @Osman SEDEN ruyamda twitter hesabini yazdigi gibi oldu :)

Ne alaka o pozisyon penaltı miydi faul bile değildi hadi faul diyelim bas baya dışarıda oldu insaf be adam kaç maçtır şiir gibi top oynuyor
Dışarıda değil yahu içeride pozisyon. Pozisyonu dünkü trabzonspor maçıyla bağdaştırmaya çalışıyorlar alakası yok dünkü bildiğin ayağa taban bu akşamki dokunup dokunmadığı bile meçhul pozisyonda sırf yerde kıvranan bir it var diye çalınan eyyam

Ne alaka o pozisyon penaltı miydi faul bile değildi hadi faul diyelim bas baya dışarıda oldu insaf be adam kaç maçtır şiir gibi top oynuyor

arkadaş nasıl dışarda ya şaka mı yapıyorsunuz kuralı mı bilmiyorsunuz sayfalardır dışarıda yazıp duruyor millet müdahelenin izdüşümü neredeyse faul oradan atılır , ceza sahası içinde ise penaltı olur nokta

Bu arada Başakşehir TS'den daha tehlikeli şu an. O yüzden haftaya TS'nin bi şekilde puan alması lazım. Tabii bizim de kazanmamız...

TS çok kötü oynuyor. Daha dün seri puan kayıpları yakındır dedim, 24 saat geçmeden GFK'ye puan kaybettiler. Ben söylemiştim demek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Herkes görüyor zaten bunu. Malumun ilanı gerçekleşti.

Başakşehir çok iyi oynamıyor ama ne yaptıklarını biliyorlar. Kadro kaliteleri de üst düzey olduğu için takılmadılar henüz. Bunun da en büyük sebebi ve bize göre önde oldukları konu girdiği pozisyonları bi şekilde gol yapıyorlar. Tabii son haftalara girildiğinde taraftar desteklerinin de olmaması sebebiyle stresi yönetemeyip gg olabilirler. Ama bu şu anın mevzusu değil.

Bu ligde daha çok şey olur. Kalan bütün maçlarını kazanan bi takım zaten mümkün değil.

Başakşehir'in küme düşme hattındaki takımlarla maçları var.

TS'nin ertelenen Malatya maçı var ki Malatya çok kritik bir konumda.

Son düzenleme:
Ben sampiyon olacagimizi kasımdan beri bilyorum,sakin olun.gerekirse butun kotu hisleri,ruyalari,hakemleri vs hepsini yenecegiz.bu mac nazarlık olsun

Hoca ana avrat sövecekte kelime bulamıyor seçiyor

arkadaş nasıl dışarda ya şaka mı yapıyorsunuz kuralı mı bilmiyorsunuz sayfalardır dışarıda yazıp duruyor millet müdahelenin izdüşümü neredeyse faul oradan atılır , ceza sahası içinde ise penaltı olur nokta
Hayırdır o pozisyona penaltı değil denmesine neden bu kadar sinirlendin? Pozisyon kurallara göre belki penaltı olabilir ben hayatımda ilk kez böyle bir penaltı gördüm. Garip olan sen niye bu kadar sinirlendin sonundada Nokta yazmışsın birde.

Geri
Üst Alt