Okan bu havalari yasadi, stres olmaz diyenlere kesinlikle karsiyim
Cunku okan coktan stresi yasamaya basladi

Hem trabzon hem basak Cekirge misali seke seke gidiyorlar
Trabzon kac haftadir bok gibi oynuyor, hakemlerin ittirmesiyle gidiyordu, bu hafta sekemedi, daha da takilacak

Basak da yine hakemlerin ittirmesiyle sekmeye calisiyor, Allah askina maclarini hic izlemiyor musunuz?

Ikisi de evinde 1’den fazla gol yememis sivasa 2 atip 4’u 5’i kacirdigimizi, uyduruk penaltiyla beraberlik oldugunu izledi

Takimda oyuncu olmak baska dumende oturmak baska, soyle yapacaksin diyorlardi yapiyordu, simdi ben ne yapacagim diyor

Bizim biraz daha sakin olmamiz, pozisyonlari atmamiz ve skor ne olursa olsun ortasahayi bosaltmamamiz gerekiyor

Onyekuru dışında sovecegimiz tek adam bile yok o kadar iyi oynadık.. Gerçekten çok yazık oldu..

Trabzon kac haftadir bok gibi oynuyor, hakemlerin ittirmesiyle gidiyordu, bu hafta sekemedi, daha da takilacak

Basak da yine hakemlerin ittirmesiyle sekmeye calisiyor, Allah askina maclarini hic izlemiyor musunuz?

Ikisi de evinde 1’den fazla gol yememis sivasa 2 atip 4’u 5’i kacirdigimizi, uyduruk penaltiyla beraberlik oldugunu izledi

Takimda oyuncu olmak baska dumende oturmak baska, soyle yapacaksin diyorlardi yapiyordu, simdi ben ne yapacagim diyor

Bizim biraz daha sakin olmamiz, pozisyonlari atmamiz ve skor ne olursa olsun ortasahayi bosaltmamamiz gerekiyor
Basaksehir goztepe macinda da iyi degildi

trabzon tamamen hakem ittirmesiyle gitseydi dün attiklari golü verirlerdi

ibfk da gayet iyi oynuyor dembaba ile 4-4-2 sisteminde cok pozisyon buluyorlar

Tartışmalı pozisyonlar olsa da hatanın çoğu bizde.

Hem ilk yarı da o kadar çok lüzumsuz puan kaybı ve bu maç da da ilk yarı içeriye rahat en az 1-3 ile gidip fişi çekecek ortam da 1-2 gidip kendi kendimize sıkıntı yarattık.

Basak mallık yapa yapa yapmamayı öğrendi. Maç kaybetmiyor adamlar. Avrupa dönüşü bile olsa gidip deplasmana kazanıyorlar. Trabzonun fikstürü daha zor ayrıca. Bize gelicekler. Biz Başak'a gidicez.
3 yildir top oynamiyorduk. Basaksehir deplasmanina ilk defa ciddi bir oyunla gidicez. Ben kazanacagimizi dusunuyorum.

İhlaller ve Cezalar Hakem penaltı vuruşu işareti verdiği zaman, penaltı vuruşu yapılmalıdır. Eğer, top oyuna girmeden önce aşağıdakilerden biri gerçekleşirse:
+ Penaltı vuruşunu yapan oyuncu veya oyuncunun takım arkadaşı Oyun Kuralları ihlali yaparsa:: • Eğer top kaleye girerse, penaltı vuruşu tekrarlanır
++ Eğer top kaleye girmezse, hakem oyunu durdurur ve oyunu endirekt serbest vuruş ile tekrar başlatır.

Yorum yazmak için görüşünü belirtmek için futboldaki tüm kuralları harfi harfiyen bilmek gerekiyor yani öyle mi? Futbol kurallarının tamamını bilmeyen bir insan görüşünü belirtemez. Maç sonu puan kaybının verdiği üzüntüyle böyle saçma bir penaltıya tepki veremez yani öyle mi? Ben futbol kurallarını harfi harfiyen bilmem bundan sonra pozisyon ile ilgili görüşümü belirtmim öyleyse.

kardeşim bu kadar basit bi kuralı bilmeyip bi de üstüne pozisyon bariz dışarda diyen insanlar beni kudurtuyor var mı itirazın

cahil özgüveni sevmiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başakşehir deplasmanında niye aptalca bir oyun oynuyoruz hiç anlamıyorum.

Son 3 hafta da oynadığımız oyunla Başakşehir deplasmanı dahil her maçın favorisiyiz. Ama sıkıntı Başakşehir bizim haricimizde puan kaybedecek gibi durmuyor.

Şu anki gidişat da onları orada ikili averajı alacak şekilde yenerek tüm maçları kazanmak.

Bu saatten sonra tek bir kayıp bile bize havlu attırabilir.

3 yildir top oynamiyorduk. Basaksehir deplasmanina ilk defa ciddi bir oyunla gidicez. Ben kazanacagimizi dusunuyorum.

Ilk yarıdaki oyunumuzla maçı kazanamamış olmamız bizim için kötü sinyal.

Kendi sahasinda yenilmeyen bir Sivas, fizik olarak ligin en sert takimlarindan Sivas'la oynadik. Rize. Antep, Alanya, Ankaragücü falan bu kadar direnemez. Hem o kadar bireysel becerisi yok hem oyun planlari net degil.

Geri
Üst Alt