Çok kritik bir viraja girdik,önümüzde ki 2 maçı alırsak bırakmayız ordan.

Sivas'ın sikeci başkanı bu maç için ekstra prim belirlemiş takım için

marianonun sivasta oynadığı son maçı felaketti umarım fernandoyu maçın adamı yapmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçı Mayısta zannediyosan diye uyarayım dedim:) Bilet bulursun bence üst kategorilerden.Geçen yıl 31.haftadaki Beşiktaş derbisine bilet buldum ben 3.kategoriden,alt kategorilerden kara borsa hariç zor.

Hahaha evet haklisin yanlis yazmisim. Nisan'in ortasindan Mayis'in basina kadar Türkiye ye gelecegim diye Mayis diye yazmisim nedense.

Trabzon maci zaten 17-19 Nisan hafta sonunda oluyor ve kuvvetle muhtemel Pazar günü olur mac. Sansimi deneyecegim artik.

bugün 17deki iki maç çok etkiler bu maçı

ikisi de yenilirse veya berabere kalırlarsa beraberlik iki hocayı da üzmez

muslera
mariano donk marcao saracchi
lemina seri ömer
feghouli falcao onyekuru

adem ve belhanda yedek olur.​

Trabzon ve Başak maçından da belli olduğu üzere maçla bu birlikteli bu hafta içi 6 puan geriye düşmemizi istiyorlar.

Üstelik Sivas evinde tüm büyükleri yendi hatta fener ve bjk'ye fark yaptı.

Önümüzdeki hafta bir anda 6-9 puan geride kalıp bir anda başka şeyler konuşuyor oluruz.

İlk devre o kadar saçma puan kaybetmeyecektik.

Berabere kalsak iyidir diyordumda yok almamiz gerek malesef... alacagimizi da sanmiyorum ama

Mecbur kazanmaliyiz.

Demir Grup Sivasspor'da çapraz bağları kopan Petar Skuletic'in sezonu kapattığı belirtildi.

Öte yandan Antrenmanda sakatlanan kaptan Ziya Erdal'ın da 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Geri
Üst Alt