IMG_3791.webp

Bizden daha iyisi yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lemina oynayacak mı

ekibimizi mağlubiyet bekliyor gibi hissediyorum.

gerçi ben hemen hemen her maçta yeniliriz diyorum ama bu seferki his daha ciddi. :(

Sivas dususte bir takim ama gerek verilen prim gerek baskanlarinin serefsiz sikeci fener manyagi olmasi nedeni ile kopek gibi oynayacaklardir

Ben olsam topu sivasa verip alan kapatip onyekuru ile delik desik ederim sivas topu bize verirse gerek emre kilic gerekse fernando atak sonlandiramadigimiz her pozisyonda kalemize tehlikeli gelirler

Kontra oynayan takim galibiyete daha yakin

Şu an asporda bu maç berabere biterse 6 puan geriden gelen beşiktaşın önü açıkmış onu iddia eden keko hoca eskileri var

beklenenden aksine cok rahat bir mac olacagni tahmin ediyorum, 3-1 aliriz

Bizim maçla alakası ne akbil 9 fark önlerinde zerre kafa yok onlarda
Random sallıyorlar daha amaç yorum yaptık olsun.

3 tane zor maçımız var diye 2 maç geriden gelen takım bizden daha avantajlı oluyor.
O zor maçlardan biri de beşiktaşla kalan 2 maç geçen sene şampiyonluk maçında 4 tane atıp 3 tanesi sayılmayan başakşehir, tek bildiği at finke taktiği olan trabonspor.

Spor yorumcularının alayı mal ya

Sivas dususte bir takim ama gerek verilen prim gerek baskanlarinin serefsiz sikeci fener manyagi olmasi nedeni ile kopek gibi oynayacaklardir

Ben olsam topu sivasa verip alan kapatip onyekuru ile delik desik ederim sivas topu bize verirse gerek emre kilic gerekse fernando atak sonlandiramadigimiz her pozisyonda kalemize tehlikeli gelirler

Kontra oynayan takim galibiyete daha yakin
Yasin ile başlayacaklarmış emre ikinci yarı oynayacak. Birde dediğin gibi bende onu diyecektim bu ligin en büyük açığı kontratak fener bile kendi evinde durduramadığı onyekuru diye bir güç var.

Dünkü programlarda da bugünkü programlarda bütün planlarını bizim puan kaybetmemize göre yapıyorlar. Biz puan kaybedersek bjk şöyle olur trabzon böyle olur diyorlar. Herkes dört gözle bizim puan veya puanlar kaybetmemizi bekliyor.

Bizim maçla alakası ne akbil 9 fark önlerinde zerre kafa yok onlarda
futboldan anlamayan salaklar iste basak 4 mac yenilecek de bjk bizi tt arena dahil olmak üzere tüm maclari alacak yav he he önünde 4 takim var

uefa'ya gitmeleri bile mucizelere bagli, sergen bile yorum yapmazken bu mallar kendilerine pay cikariyor

senol günes'le en saglam sekilde tt arena'ya gelen bjkyi bile gol yemeden ugurladik. sampiyonlukta zerre iddiamiz varsa bunlara yenilmemiz mümkün degil. sansimiza ic saha bjk maclari hep ligin ikinci yarisinda, fenerle olan macimiz maalesef ligin ilk yarisinda oynaniyor daha konsantre oynadigimiz hep bjk maci oluyor ic sahada.

haftaya becekeyi yenersek fenerde konyayi yenerse bunlar 7.lik mücadelesi verir ikisi birlikte. fbnin 3 puan üstünde olan takim nereye sampiyonluk iddiasi tasiyormus acep?

2 haftadir dökülen bjk sadece kendini kandiriyor. formsuz alanya ve mra kepazesinin degisiklik yapmamasi sebebiyle 2 galibiyet elde ettiler, ki gollerin penaltidan geldigini unutmayalim.

Geri
Üst Alt