Her maçımız FİNAL

K A Z A N A C A Ğ I Z

K O N S A N T R A S Y O N

Haydi Bismillah

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

temiz koreo oldu. Taraftarlari yaniyor. Fb macindan daha zor olacak. Puan kayibi 100% de bari berabere olsa

En iyi kadromuzla sahadayiz. Eksik yabancimiz yok. Sonradan oyuna Belhanda ve Adem gibi iki oyuncu atabiliriz. Sivas'ta hücum alternatifleri yok gibi birsey. Erdogan ve Kone hala sakat, Skuletic sezonu kapatmis. Ziya 3 hafta yok. Yeni aldiklari stoper yine sakat. Devre arasi aldiklari tüm oyuncular cürük cikti Sivas yönetiminin. Mal gibi takviyeler yapmislar. Yasin cok motive oldugu icin Emre'yi bekletiyor. Sivas hamle gücü olarak tek oyuncunun ayagina bakacak. Hadi hayirlisi.

Güzel Koreografi yapmiş yigidolar, Şerefsizbahçe örnek alsın..

Haydi Bismillah;
Allah yardımcımız olsun. Vurduğunuz gol olsun Aslanlarım.

Müzik şahane birazdan Hürrem Sultan çıkıp “olumu verin bana ben olumu istiyorum” diye sahaya çıkacak diye bekledim.

Şu osman oğulları seviciliği, marşları vs. hemde SİVAS gibi Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir şehirde :(

En iyi kadromuzla sahadayiz. Eksik yabancimiz yok. Sonradan oyuna Belhanda ve Adem gibi iki oyuncu atabiliriz. Sivas'ta hücum alternatifleri yok gibi birsey. Erdogan ve Kone hala sakat, Skuletic sezonu kapatmis. Ziya 3 hafta yok. Yeni aldiklari stoper yine sakat. Devre arasi aldiklari tüm oyuncular cürük cikti Sivas yönetiminin. Mal gibi takviyeler yapmislar. Yasin cok motive oldugu icin Emre'yi bekletiyor. Sivas hamle gücü olarak tek oyuncunun ayagina bakacak. Hadi hayirlisi.

yasin motive oldugu icin degil emre sakatlıktan cıktıktan sonra toparlayamadı fiziken zayıf 90dkyı cıkaramıyor taraftar bile eleştiriyordu

mecburiyetten yasini oynatıyor bana göre

Haydi aslanlarimmmm

Galibiyet almadan Istanbula donmeyin!

Haydi Bismillah
Vurdugunuz gol olsun aslanlar

Geri
Üst Alt