- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
@Can Karabacak ne love veriyorsun ula timsah armudu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni uyandim wow da verebilirdim tek gözle ekrana bakiyom rts duzeltirim ayilinca@Can Karabacak ne love veriyorsun ula timsah armudu ?
Yeni uyandim wow da verebilirdim tek gözle ekrana bakiyom rts duzeltirim ayilinca![]()
Yasak değil niye yasak olsun, ben kulaklığımla giriyorum bazen maçlara airpods olmasa da.
Airpods kutusundan bahsediyorum yanlis sordum. Gecen sene powerbankle almamislardi.Airpods kutusunu alırlar mı acaba
Bir sıkıntı çıkmaz bence. Telefonları da toplamaları lazım o zaman.Airpods kutusundan bahsediyorum yanlis sordum. Gecen sene powerbankle almamislardi.Airpods kutusunu alırlar mı acaba
Kutusunu sokup napcan renkds
Artık puan kaybetme lüksümüz yok. 9/9 yapamazsak şampiyonluk şansımız mucize. 9/9 yaparsak diğer maçlara bakmadan şampiyon olacağız. Her şey bizim elimizde.
Sahayı dar etmeliyiz onlara.
Onyekuruya iletirim
o hatayı dün yaptı kupayı çift elle tutarken teke düştük şimdi de yaparsa kupayı veririzbu maça belhandasız çıkmak da ne bileyim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi