Korkmaya baslamislardi, sivas macindan sonra emin oldular
Kac mactir sampiyonlugumuzu calmaya calisiyorlar
Bu macta isi bitirmeye calisacaklar
Fena bicmeye calisacaklar
Insallah Rabb’imin yardimiyla şöyle temiz bir oyunla öyle bir ezeriz ki bunları, utançlarından insan içine çıkamazlar

dünya ne derdinde bunlar hala seyircisiz maçla, adaletsiz bi ayak oyunuyla maçı erteletmeyerek maçı oynatmanın peşinde. feci bilendim şunlara

IMG_7494.webp

Pislik camia. Bunlara çakmak şampiyonluktan daha önemli şu an bana göre. İki sene önce çıkmadıkları maçta pepe cezasını çekmiş sayıp bizim maça yetiştirmişlerdi. Şerefsizlik DNA’sına işlemiş bunların.
Ne yaparlarsa yapsınlar, çakacağız bunlara. çakamıyorsak eğer, o hakemlerini de alıp kıçlarına monte edemiyorsak yazıklar olsun bize. Şampiyonluğu da yerin dibine batsın.

Bu hakemler bizi şampiyon yapmazlar..Medyada inanılmaz bir algı var.
Ligin başından beri en çok hakkı yenen takımız.Ama en az hakkını savunanda biziz.

Maçlarda pozisyonların tekrarını gösteren sistemde kim varsa araştırılmalı.Çok ciddi söylüyorum oradaki görevli net Galatasaray düşmanı.Ama bunu kim görecek.Tabiki yöneticiler.Ama bizde senelerdir olmadığı gibi şimdide o çapta bir yönetici yok.Bunları görmek için Galatasarayı çok sevmen lazım.Ama bizim başımızdakilerin hepsi sözde Galatasaraylı.
sivas maçındaki penaltı pozisyonundan önce kullanılan korner esnasında çok net leminaya faul vardı.Bunu bile biz maçtan sonra görebiliyoruz.Aynı şekilde el pozisyonu.Şerefsizler tekrarını ısrarla göstermemişler.Ama saraaccinin pozisyonunu bin defa gösterdiler.

Ama burada bizim ruhsuz oyuncularında çok ciddi suçu var.Lemina arkadaş niye itiraz etmiyorsun..Orada faul olduğunu neden belli etmiyorsun.Bu her pozisyon için geçerli.Bu konuda inanılmaz ruhsuz bir takımız.Bu bile bizim şampiyonluk şansımızı azaltır.

Yahu sivas maçındaki penaltıdan daha net penaltı olan rize maçındaki pozisyondan sonra resmen ortalık yıkıldı.Medyada kiyamet koptu.Hakem bir daha maç yönetemedi.İşte medyada öyle kanı bozuk Galatasaray düşmanı dolu.Ama başımızda bundan haberi olmayan yönetici bozuntuları var.Galatasaray umurlarında değil.

Medyada evren turhanda dahil çatır çatır konuşan, en ince ayrıntısına kadar bu klübü savunan bir tane adam olmaz mı..
Diğer iki şikeciyi geçtim trabzonun bile gerisindeyiz bu konuda.

beşiktaş harbiden de kaşar
kuyruk acısı var
cimbom koyar mı koyar

Hertürlü üzerimize oyun oynaniyor, Mesut Bakkal denen müptezelin açiklamalari üzerinden algi oluşturmalar, ulan Ankaragücülü Cafer bizi 2-1 yenip Feneri Şampiyon yaptiklarini,o maca soyunma odasina çantayla Dolar larin geldigini ve bunu Ersun Yanal denen,Karı profosörün kendi elleriyle dağıttığıni açiklamış sonra adamin futbol hayatini bitirmişlerdi, burayi okuyan kuş beyinlilere söylüyorum özellikle Antuculara..

Herşeyi geçtim bu herifler nasıl şampiyonluk hesabi yapıyor gerçekten kafayı siyirdilar iyice..Bizi denk getirip yenseler bile başak-trabzon maçı berabere bitse ikisiyle de 7 puan fark olacak,o maçı biri kazansa birisiyle 9,diğeriyle 6 puan olacak üstüne bizim ve sivas in da hala 3 puan gerisinde olacaklar.. Sadece 8 hafta kalmış olacak ve başak,trabzon,sivas hepsine ikili,uçlu averajlarda gerideler...

Denizli- Gaziantep maçı Cüneyt Çakir sıcak hava nedeniyle su molasi verdi 😂😂😂 2020 gerçekten herhaliyle lanetlenmiş, Mart ayinda su molasi nedir arkadaş..

Virüs yüzünden insanlarda hiç keyif kalmadı. Derbi havasında bile değiliz şu maç oynansa da lig ertelense diye bekliyoruz

Geri
Üst Alt