Hoca Ömer yerine fasliyi hangi mantıkla.oynatacakki? Herifin en ufak faydasiyok aksine rakipten oynuyor

Adem sakat oldugu icin 12. yabanci olarak Andone alindi

Hakikaten yav. Ömer kötü oynasa bile Korner kullanmaya gittiği zaman bir heyecan oluyordu. Şimdi Belhanda kesin kötü oynayacak, bütün kornerleri diz seviyesi ön direğe gidecek. Ben kesin Ömerle başlardım.

Bjk kendi kaşındı dünyaya kepaze olacak
Nijerya'dan
_20200314_225727.webp

Ömer varken Seri sol iç oynayamaz haliylede Onyekuru'ya yeterince top atamaz, Belhanda sağ iç Seri sol iç olursa Onyekuru'yu fena sızdırır arkaya. Duran top konusunda haklısın ama o
6 no oynarken yapmisti. Sanki bir macta daha sag ic oynayip Onye veya baska birisini (ömeri) yollayip durmustu diye hatirliyorum

Hiç derbi moduna giremedim be. Şu virüsü dünyanın başına bela eden çine ne diyeyim ki? Bir keyfimiz eğlencemiz vardı onun da içine ettiler.

Yalnız bjkliler yarınki maçın seyircisiz olacağından atıp tutuyor. Keşke 50 bin kişinin olacağı zaman da atıp tutsalardı. 2 senedir şampiyonluk yarışında olduğumuz maçlarda gol bile atamadılar bize Arena'daki maçlarda. En son 2017'de gol attılar onda da baraja çarpıp girmişti, Atınç'ın Yasin'e yaptığı penaltı verilmemişti ve şampiyonluk yarışında da değildik zaten. 2016'da Gomez'in attığı golle yenildiğimizde de şampiyonluk için hedefimiz yoktu. Ki o maçta bjkye verelim yeter ki fb şampiyon olamasın 4. yıldızı alamasınlar hesapları yapıyorduk hepimiz.

Ama bu tinercilerin totoları çok kalktı güzel bir indirmek lazım. Yarın Fatih hocadan 90 dakika bam bam oyun bekliyorum.

Silindir gibi ezeceğiz, Fener'in Kadıköy'deki maç öncesi yaptığı çirkef ve ezik tutumu bu hafta kargalar itinayla sergiledi ve güzelce motivasyon sağladı. Futbol dayağı nedir nasıl atılır izlemek isteyenler 7'de ekran başına geçsin.

Geri
Üst Alt