Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.819
- 20.965
- 2.233
Korkmuyor degilim. F. Terim'in fotograftaki ifadesini de sevmedim. Cok sinirli duruyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar geldi arenada cat diye olmiyan penalti verdi birsey oldumu?Taraftarın önemini dun konya fener macinda gördük. Eger taraftar olsaydi hakem o iki karti da gosteremezdi.
şuan 1.90. 2 saatte 2.25 den 1.90 mı düştü haBizim oran sürekli yükseliyor 1.85’di ilk açıklandığında dün 2.10’a çıktı bugünde 2.25 olmuş...
Adamlar geldi arenada cat diye olmiyan penalti verdi birsey oldumu?
Geciniz bunlari...
Tam tersine kimin daha iyi takim oldugu cikacak ortaya
Korkmuyor degilim. F. Terim'in fotograftaki ifadesini de sevmedim. Cok sinirli duruyordu.
Resmi twitter hesabi veya Facebook. F. Terim sakalliydi ve sinirli gibiydi. Yasananlardan rahatsizlik duydugu cok belli.hangi fotoğraf?
Gecen senelerde önemliydi ama bu sene öyle degil, takim catir catir top oyniyor...O penalti aptalca bir hataydi. Taraftar çok önemli. Dün maçı izlediysen anlardin
hangi fotoğraf?
Resmi twitter hesabi veya Facebook. F. Terim sakalliydi ve sinirli gibiydi. Yasananlardan rahatsizlik duydugu cok belli.
Taraftarsizlik konusunda biraz Onye icin rahatim. Seyirci varken gol atacagim diye strese giriyordu. Simdi rahatlar, ayni sekilde Seri de stres yapmaz.Rahatsızlık duyması normal ve olağan, ortada büyük bir haksızlık var, ama Fatih Terim buorganize kötülüğü bir kez daha tarihin çöplüğüne gönderecektir, bugün eğer son haftalarda olduğu gibi gol kaçırma rekoru kırmazsak 4-5 gol atarız, atamasak bilerahat yeneriz, maçtan sonra burayı editlerim