Olacagi size soyleyeyim. Bugun Besiktasa koyduktan sonra potada dort takim kaliyor. Basak Trabzon Galatasaray Sivas

Haziranda bu takimlar Basak Sivas, Galatasaray Trabzon seyircisiz tarafsiz sahada tek mac uzerinden playoff oynar. Kazanan takimlar sampiyonluk icin sahaya cikar. 2 macta ligi bitirirler.
Aynen, ustteki kopan dort takimin Final Four oynama fikri bana da mantikli geldi, bir haftada sonuclanir.

Yinede en mantiklisi Mayis, Haziran hatta Temmuz’a kadar toru topu 8 macin tamamlanmasi.

Fatih Doğan denen soytarı haftalardır seyircisiz oynansın diye kamuoyu oluşturdu şimdi de gülerek Beşiktaş kazanacak diyor bunların derdi salgın falan değil bu itleri sevindirmemek gerek

5 yıldır tiner salgınıyla boğuşan bir camianın corona'dan etkilenmesini beklememek lazım.

Aynen, ustteki kopan dort takimin Final Four oynama fikri bana da mantikli geldi, bir haftada sonuclanir.

Yinede en mantiklisi Mayis, Haziran hatta Temmuz’a kadar toru topu 8 macin tamamlanmasi.

Mayis erken bu virusun en iyi ihtimalle haziranda kontrol altina alabilinecegini dusunuyorum.

Spor Dünyası bu maçı izylecek.

Biz koyduktan sonra, Kuşlar uçamayacak

Önlemleri ona göre alın lan!

Beşiktaş'ın gö... alın bize KANNNNnnnnn

Bence Belhanda oynasın bugün.

Corona morona pek takmıyor.

zalad
gelsin
sizi
kurtarsın

Ömer ve Andone'yi 2.yarida izleriz.

: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Ruiz, Caner, Elneny, Atiba, Tyler Boyd, Boateng, Nkoudou, Burak Yılmaz.

beranda dogru karar

ts-başak beraberliginden sonra normal şartlarda taraftar olsa bjk'nin bir puan alması dahi imkansızdı o atmosferde ama şimdi taraftar yok maalesef. yine de yenicez inşallah

2000 ve 2013 kadrolarından sonra kuşkusuz en kaliteli Galatasaray kadrosu.
Falcao, Muslera, Lemina, Feghouli, Belhanda, Seri, Mariano, Saracchi, Marcao, Onyekuru çok önemli isimler. Bu kadroya bide Luyindama dönecek seneye. Off..
LINEUP111584284245501.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kalesinde karius olan takimi 2 macta yenemeyen sampiyon olmasin. o bidon bugün olur olmaz kurtarislar yaparsa bizim cenabetligimizden yapar

serinin 6 leminanin sag ic oynamasi lazim

Geri
Üst Alt