Antuvari yorum hangi bölümde var anlayamadım. Ligin tatil edilmesi ise bunu zaten ben de destekliyorum. Sirat koprusunde yuruduğumuz falan da yok. Her zamanki gibi mubalaga yapiyoruz milletce. Ayni sekilde pandemic vaka kabul edilen domuz gribi ve mersa ne olduysa, covid-19 da ayni sekilde son bulacak. Dunya genelinde ise covid sadece baska bir takim olumsuz gelismelerin onunu kapatma cabasi.

Ligin tatil edilip edilmemesi bunun bizi durdurmak İçin alınacak bir karar olması yorumunu yaptınız. Lafım onaydı.

Abartma konusunda da katılmıyorum. İtalyanlar özeleştiri yapıyorlar. Önemsemedikleri için bu noktaya geldiklerini söylediler. Bir mucize olmazsa aynı senaryo bizde de olabilir. Binlerce hacının dönmesi de işi hızlandırabilir. Ayrıca Sars bu kadar küresel olmadı. 1000 kişi bile ölmedi dünyada. Koronadan binlerce kişi öldü ve her geçen gün daha çok insan ölüyor.

İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ.

P'yi yemeye hazirlikliyim bugun sampiyonluk gidebilir tessekurler tff

Zehirli oku attım arkadaşlar..

Bkl ye çifte şans gömdüm..

Böyle böyle şampiyon olacaz ama ağzıma sıçılıyor😂

Sağlam şekilde takımımızı desteklemeye geldik.Buradan TFF ve yetkili kurumların annelerine bu maçı oynattıkları için selam yolluyorum

Aha, merdivenlerde birileri var. Hemen bastırırlar cezayı.

Algıcı,şeref yoksunlarının umutlarını silkertme vakti geldi!

ETKSiLwWAAEur0i

Geri
Üst Alt