Belhanda sevdası verecek maçı. Fatih hoca oynatacak bunu belli Mustafa başkan ağırlığını koy yönetim kararıyla kadro dışı yap bu bedeviyi yeter artık.

BJK, Lemina yı arkadan çıkartmıyor... OS-Ofans bağlantısı bozuk.

Herşey hocaya bağlı. Bakalım ne zaman oyuncu değiştirecek ve hangi futbolcuyu sokacak? Tahminim 75’den sonra Ömer’i alacağına Emre’yi alar oyuna ve galibiyet gider.

Onyekurunun son cizgiye kadar top sürme sevdasi olmasa ondeydik, adama laf edilmemis ama şaşırmıyorum

Yav hem rakipte hiç bir zaman ilk hamleyle topu tutamayan bir adam var hem de yağmur yağmış zemin ıslak. Biz niye hiç uzaktan şut çekmiyoruz.

Maç öncesi söyledim bizimkiler şut çekmelo ve Falcao da seken topları pusuda beklemeli böylece rahat 2 gol buluruz diye.

Hayret birşey ya kale de yüzyılın kovası var sen şut çekmiyorsun.

sent via GSC

Ligin tatil edilip edilmemesi bunun bizi durdurmak İçin alınacak bir karar olması yorumunu yaptınız. Lafım onaydı.

Abartma konusunda da katılmıyorum. İtalyanlar özeleştiri yapıyorlar. Önemsemedikleri için bu noktaya geldiklerini söylediler. Bir mucize olmazsa aynı senaryo bizde de olabilir. Binlerce hacının dönmesi de işi hızlandırabilir. Ayrıca Sars bu kadar küresel olmadı. 1000 kişi bile ölmedi dünyada. Koronadan binlerce kişi öldü ve her geçen gün daha çok insan ölüyor.

O zaman yanlıs anlasılmısım demek ki. Ben ligin bizim icin tatil edilecegini değil, tatil edildikten sonra izleyecekleri yolun bizim icin dezavantaj yaratacak sekilde dizayn edileceğini soyledim.

Soz konusu viruse gelince, Almanya saglik bakanlığı 2105 verilerine bakarsaniz hepimizin defalarca yasadığı masum gripten olenlerin sayisi yılda 40.000 civari. Covid19 ise yaklasik 4000 (60 yas ustu) can aldı. Yorumu size bırakıyorum. Saygılar.

Şerefsiz Burak Yılmaz’a bak nasıl koştu ofsayt golünden sonra. Sanki eski takımı değil de düşmanı.

Caner denen sarı çiyana bak direk hakemin yanında

sent via GSC

Bizde hırslı oyuncu yokki.Gidecek hakemin yanına bu adam neden çok konuşuyor versene kartı diyecek.

Bizimkilerin umurunda değil..

Şurası çok ner seyirci bizim için çık büyük dezavantaj oldu.
Ama oyun olarakda ayaklarımız yere basmalı.
Onyekuru falan biraz top isyeyecek.öyle hep kaçmakla olmaz.
Resmen şut özürlü bir takımız.

Geri
Üst Alt