- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
1 er point
2 şer kırmızı kart
5 er sarı kart
2 şer td tribüne yollanma vakası
işte championluğun şifresi
2 şer kırmızı kart
5 er sarı kart
2 şer td tribüne yollanma vakası
işte championluğun şifresi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malatyanin trabzonu yenmesi trabzonun basaksehiri yenmesi en ideal senaryo. ts galibiyeti basaktan cok sey götürür ama trabzona bisey getirmez zira trabzonu son haftalarda hic iyi bulmuyorum. ciddi olmak gerekirse trabzon malatyayi ezip gecer, basak da trabzonu paspas yapar.Rezil ilk devre yüzünden bütün taraftarlar matematik profesörü olduk çıktık. Herkes elinde hesap makinesi şampiyonluk şansı hesaplıyor.
Şimdi bizim için en iyisi Malatya'nın TS'den puan alması. TS'nin de Başakşehir'den puan alması değil mi?
Malatya maçında puan kaybetselerdi bu maçı kazansalar da sorun olmazdı. Ama bugünkü maçtan sonra net berabere kalmalılar. En kötü sonuç Başak galibiyeti olur.evet 52puana ciktilar. yenmeleri konusunda hala hemfikir miyiz yoksa beraberlik daha mi iyi olur
Trabzon yensin Basaksehir’i. Ikili averajda Trabzona ustunluk saglamamiz daha kolay.evet 52puana ciktilar. yenmeleri konusunda hala hemfikir miyiz yoksa beraberlik daha mi iyi olur
TAROTTA MI CIKTIBu macin da sonucunu biliyorum
allaha şirk mi koşuyorsun zergen?Bu macin da sonucunu biliyorum
Bu macin da sonucunu biliyorum
Bu macin da sonucunu biliyorum