EaePiMuXQAArNwI

Uzun aradan sonra tüm renkdaşlara merhaba..
Sıkıntılı geçebilir ama 3 puan bizimdir diyorum. Allah yardımcımız olsun.

malum eleman maçtan sonra nasıl ağlayacak acaba televizyonda xd

6 puan gerideyiz. insallah herkes kendini verir bazi arkadaslar gelecek sezon transfer olacak diye kasmazsa yandık. Ozelikle luyindama marcaosuz isler 1 tik daha zor. Tek guvencemiz TERIM

3 tane sallarız kolay bi galibiyet olur.
Rizeli futbolcularda büyük ihtimal yan gelip yatmışlardır. Pek direnç gösterebileceklerini sanmıyorum. Kaliteli ayakları fazla olan maçı kolaylıkla alır.

Manevi evlat belhandayı yine oynatır ve puan kaybederiz gibime geliyor.terim bize işkence etmeye bayılır

3 tane sallarız kolay bi galibiyet olur.
Rizeli futbolcularda büyük ihtimal yan gelip yatmışlardır. Pek direnç gösterebileceklerini sanmıyorum. Kaliteli ayakları fazla olan maçı kolaylıkla alır.
Bizimkiler ne yaptı acaba?

Bu hafta içine kadar ayak tenisi filan oynuyorlardı.

Kondisyon namına birşey yaptığımızı da düşünmüyorum.
Hamsiler, grup halinde antreman kararı olmasına rağmen topluca idman yaptı ve bunun meyvesini ilk haftadan aldı.

Bizim oyuncular anca memleketlerine kaçma planı yapsın.

Bizimkiler ne yaptı acaba?

Bu hafta içine kadar ayak tenisi filan oynuyorlardı.

Kondisyon namına birşey yaptığımızı da düşünmüyorum.
Hamsiler, grup halinde antreman kararı olmasına rağmen topluca idman yaptı ve bunun meyvesini ilk haftadan aldı.

Bizim oyuncular anca memleketlerine kaçma planı yapsın.

Bizim takım çalıştı demedim ki rengim. Rizeli futbolcularda aynı bizimkiler gibi yan gelip yatmıştır dedim. O yüzden al birini bu ötekine kaliteli ayaklar aldıracaktır bu maçı. Sahada çok koşan mücadele eden takımlar olmaz şimdilik.

Hadi başlasın artık ya 21:00’e kadar bekleyemeyeceğim. 18:00 iyidir.

Geri
Üst Alt