8 maç içerisinde deplasmanımız çok olduğu için avantajlı olduğumuzu düşünüyorum.Özellikle rizedeki maçlar bizim için çok sıkıntılı geçiyor.Ama seyircinin olmaması çok büyük avantaj.Ve çok rahat galip geleceğimizi düşünüyorum.

Almanyada görüldüğü gibi gol sayıları inanılmaz yüksek.Bizim ligdede takımların hem psikolojik olarak hemde kondisyon eksikliklerinden dolayı gol sayılarının yüksek olacak.Yani takımlar çok yumaşak ve çok boş alan verecek diye düşünüyorum.Tam bizim istediğimiz gibi.Kadro kalitesiyle çok ciddi avantaja sahibiz.

Ben içerdeki maçların çok daha zor geçeceğini düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Züpper Lig geri dönüyor nihayet. 3 aylık bu çile bitti.

Videodaki maçta ben de vardım kadınlar basketbol finaliydi. Efso tribün vardı hakikaten. Maç sonunda fenerliler polislerle birbirine girmişti kudurmaktan :D

rizespor 1-4 Galatsaray
Falcao
Falcao
Oynekuru
Seri

Skoda

KAMERA AÇISI...

1591925018321.webp

Zor maç rizede kazanamıyoruz en son nasıl kazandık hatırlıyoruz zor bela yanlış adam atmayla
ama şampiyon olacaksan bu maçları 3 yazdırcan puan kaybedeceğimiz tek maç Alanya deplasmanı olmalı.
Diğer 7 maç ta 3 puan alıp 72 puanı bulmamız lazım aksi takdirde durum kritik görünüyor.Beşiktaş ve sivas maçlarında bıraktığımız 4 puanı çok arayacağız gibime geliyor.

Geri
Üst Alt