Bayern'e bakiyorum herifler Corona'dan sonra canavar gibi oynuyorlar, bizimkilerde sanki sezon oncesi hazirlik maci modunda. Bu takim artik sampiyon falan olamaz.

sampiyonlar liginde bizden iyi takimlara eziliyoruz,ligde bizden kotu takımlara da eziliyoruz ben hic bisey anlamadim bu isten

Bundesligadaki gibi oyuncu girdirmek icin tek 3 kere oyunu durdurma hakki kurali varmi bizim ligde? Varsa, Okan girdi diye 1 hakkimiz gitmismi oluyor? Yani hoca devre arasi haric 5 kisiyi 2 kere oyunu durdurarakmi girdirmeli?

Gavata bak simdide ofsyati kaldırıyor aninda

Bu orta saha ile ne yapmayı düşünüyor hoca acaba...
Kaleye tabi gidemezsin bu 3’lü ile...

O kadar kötü oynuyoruz ki kimse haksız penaltıyı konuşmaz. İtiraz etmeye yüzümüz olmaz. Reziller...

rakibin 3. kaleci var ama daha şut çekemedik

Fedhouli,Seri, Saracchi, Ahmet Çalık denen futbolcu müsveddelerini inşallah 7 maç sonra görmeyiz.

Ömer Bayram'da eski haline dönmüş.

Ümitsiz değilim

IMG_20200614_215138.webp
IMG_20200614_215140.webp

Terim'in kontratı ne zamana kadardı?
"Taraflarca aksi kararlaştırılmadıkça 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında şirketimiz tarafından teknik direktöre ödenecek sezonluk ücret 18 milyon liradır. Tarafların karşılıklı olarak mutabık kalması halinde ve ücret taraflarca kararlaştırılmak suretiyle, 2021-2022, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonları için sözleşme uzatma opsiyonu bulunmaktadır."

Geri
Üst Alt