Takim hic calismamis net dun trabzonu gorduk 10 kisi kaldilar yinede zimba gibiler zaten terimin hangi takimi kondisyon olarak hazir olmuski ilk yarida da hazir degildik puanlari sactik yoksa su an 10 puan liderdik

Bu sezon bitmistir muslera gittigi an tum sorumlusuda Fatih Terimdir ben hali sahada su takimdan daha fazla kosuyorum utanin utanin reziller 15 dakka rize bizi ezdi gecti eli belinde dolandiniz muslera garibim sizin yuzunuzden sakatlandi Aldiginiz paralar zehir zikkim olsun sosyal medyadan yalandan kosmak agirlik kaldirmakla olmuyor bu isler ligin en hazir olmayan kotu calisan takimiyiz tebrikler Hocam

Morozyuk şerefsizi hakemin gözü önünde indirdi Ömeri kart yok.Feghouli çalım attı geçti Morozyuku ceza sahasına girip tehlike yaratacak direk arkadan müdahale kart yok.Gözüne sokayım senin hakem kere dangalak herif.

bu yaşar kemal uğurlu denen tipime soktuğumunun hakemiyle ben maç kazandığımızı hatırlamıyorum.Allah belanı versin tff hele o 2 metre ofsaytı vermeyip musleranın sakatlanmasına sebep olan hakemin ölmüşünü sikeyim

Çıkmayın 2.yarıya lig tescil edilsin. 3.lük tehlikede.

Rezalet!Marcao'dan sonra Muslera'da gitti.Oynanan oyunda rezalet sonuç olarak şampiyonluk büyük bir hayal...

Bunu söylediğim için utanıyorum kendimden ama takımın Belhanda'ya ihtiyacı var maalesef.Akbaba da girmeli hem de derhal

Geri
Üst Alt