Hakemlik bir durum yok.
1-Sadece 6 saniye kuralı. O da olması gereken bir şey hiç uygulanmayıp bize uygulandığı için garip.
2-Antep'in iptal edilen 3. golünde o faulu veriyorsan futboldan falan bahsetmeyeceksin.
3-Belhanda'nın 2. sarıdan kırmızı kartı var.
4-Seri'nin doğrudan kırmızı kartı var.

Bunların dışında Falcao bey en ihtiyacımız olduğu zamanda yine ne olduğunu anlamadığımız bir sebepten oyundan çıktı.
Belhanda fazla övmeye gelmiyor... Abuk subuk pasıyla takımı 10 kişi bıraktırdı. Ahmet zaten Allah'a emanet futbol oynuyor o topa hiç yetişemezdi.
Okan sana bu fırsat gelmişken uzaktan şişe devirmeyecek şiddetteki golü yiyorsan ne diyelim.
Oyundaki tek stoper çıkıpta yerine Taylan girince, altı pasa atılan her topta kalemizde tehlike gördük.
Neyse bu kadar uzun yazıp çizmeye gerek yok, kendileri bile bu kadar düşünmüyordur.
Netice olarak 15-20 dakika dışında adam gibi top oynamadık ve kazanamadık.

Ayrıca bir lafımda okana var. Oglim hocaların hiç mi çalıştırmıyor hiç mi maç izlemiyorsun. 2 kere topu aldıgın pozisyonda ufaktan darbeler yedin. Bir topu kale direğinde uzaklaştırırken direğe vuruyordun omzunu. Atsana kendini yere kıvransana tedavi istesene zaman geçirsene oglum ya
Resmen kalede bi kız çocuğu gibi davranıyor

Yanlış kadro mühendisliği, sene başından beri oynanan keyifsiz futbol hepsinin totaliydi bu maç. Önümüzdeki sezonları kurtarmak için durumu doğru yorumlamak lazım 60 milyon maaş ödenen takım ligi buralara bırakmamalıydı bile. Ben takımım da herkese mesajı verecek keskinliği görmek istiyorum göremedik bu sene mevzu bu.

emini oyuna sokmayarak ne kazandık. Oyunda olsa kos koca Galatasaray gaziantepten 3 gol mü yerdi yoksa

Kazansak da şampiyon olamazdık zira savunma yapmayı bilmeyen saracchiyle musleranın çeyreği olamayacak okanla ciddi eksiklerimizle ki falcao da sezonu kapattı muhtemelen bütün maçları alıp şampiyon olamazdık yeni bir üstüste dört hatta beş şampiyonluk serisi yapabilirdik yazık oldu son dakikada yenilen gollerle kaybedilen puanlar bu sezonun belirleyicisi oldu bugün de sezonun özeti oldu son dakika golü hakem de art niyetli tutumuyla üzerine düşeni yaptı çok sert tepki koyulmalı yoksa bu hakemler önümüzdeki sezon da bizi çok yakarlar

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gecen sezonun faturasini kestiler

Rize macinin var hakemiydi bu serefsiz

Musleranin sag taşagi bile olamazsin sen Okan Kaleci ne kadar onemliymis bugun cok iyi anladim Muslera olmasa sampiyon filan olamazdik bizdik

Maç 3-1ken Falcao sakatlanıp çıkınca sahada 9 kişi kaldık o ara bizim oyuncular pas yapacağına topu atsa taca oyun duracak bizim adam girecek gol de yemeyecektik.

Hakemlik bir durum yok.
1-Sadece 6 saniye kuralı. O da olması gereken bir şey hiç uygulanmayıp bize uygulandığı için garip.
2-Antep'in iptal edilen 3. golünde o faulu veriyorsan futboldan falan bahsetmeyeceksin.

Bunların dışında Falcao bey en ihtiyacımız olduğu zamanda yine ne olduğunu anlamadığımız bir sebepten oyundan çıktı.
Belhanda fazla övmeye gelmiyor... Abuk subuk pasıyla takımı 10 kişi bıraktırdı. Ahmet zaten Allah'a emanet futbol oynuyor o topa hiç yetişemezdi.
Okan sana bu fırsat gelmişken uzaktan şişe devirmeyecek şiddetteki golü yiyorsan ne diyelim.
Oyundaki tek stoper çıkıpta yerine Taylan girince, altı pasa atılan her topta kalemizde tehlike gördük.
Neyse bu kadar uzun yazıp çizmeye gerek yok, kendileri bile bu kadar düşünmüyordur.
Yürü git lan jimmynin pozisyonuna faul demiyorsan futbol falan izleme herif

LM-G810 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakemlik bir durum yok.

...

Puan kaybı yapmışız şampiyonluk zaten ihtimali yoktu da sinir bozan şey futbolcuların aptallıkları.Belhanda durup dururken malca pas hatası yaparak Ahmetin kırmızı kart görmesine sebep oldu.Ahmetin de suçu var tabi de Belhandanın yaptığı büyük bi mallık.Maç öyle veya böyle bitecek Okan topa vursa gönderse,hakem zınk diye geldi çaldı endirekt vuruşu.Ulan hadi onu da geçtim.Başladı oyun Sekidika geldi direk indirdi adamı yere.Arkadaş mal mısınız siz ? Allah akıl fikir vermiş size beyninizi niye kullanmıyorsunuz anlam veremiyorum.Puan kaybıymış maç kaybetmekmiş önemli değil önemli olan futbolcuların beynini kullanamaması.Babanızın çiftliği değil lan burası.

hakemlerin maçın gidişatına göre karar vermesinden bıktım usandım artık ciddi anlamda seyir zevki bırakmıyorlar, süper ligi çöp haline getiriyorlar

antep önde olsaydı veya golü VAR iptal ettirmeseydi 6 sn kuralı diye bir şey aklının ucundan dahi geçmeyecekti

Hakemler sıçsın ağzıma biz her hafta bizim oyuncular oynamıyor diye kizalim. Hadi bizimkiler oynamıyor eyvallahta hakemlerin ağzımıza etmesine kim hak veriyor? 6 saniye kuralı dünyada bir tek bize uygulanmıştır sanırım. Şaka gibi

sen zayıf olursan tekme vuran çok olur bizim ligte bu kural işliyor en iyi bilende fatih hoca
biz şu an zayıfız yönetim yok baskan yok hakkımızı savunacak agırlıgı oln tek kişi yok halyle hakemlerde show yapıyor
şaşılacak bir durum degil

Geri
Üst Alt