Kazanan yayla kupasını alır okadar gereksiz bir maç...
Büyük ihtimal izlemem bile...

4 senedir ne taktik ne oyun sablonu oturtamadik.

Deplasmanlarda fobi hala devam ediyor

Bu maçı ancak duran top yada rakip gol pozisyonlarını değerlendiremez ancak öyle kazanırız kazansak bile ileriki haftalar kesin puan kayıpları olacak ligin en güçsüz takımı olmuşuz kondisyon bakımından resmen, hocada salmış kendini

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu yazarken kendim bile inanamiyorum ama icimden bir ses Belhanda 1 veya 2 gol atacak diyor.

Falcaoya top gelirse birseyler yapar herhalde

Sivas, Besiktas ve Rize maclarinda bir yigin puan kaybettik, halen sampiyonluk yarisinda adimizin geciyor olmasina olumlu bakip, motivasyonu saglamamiz lazim

Belli olmaz

3 haftadır kazanamıyoruz. Fb bile aylar sonra kazandı 10 kişiyle. İstifa da bir hizmettir...

Twitter'da çok gerizekalı feno var. Özellikle bazıları Fatih hocaya Allah gibi tapıyor. Bi twit atıyor FatihTerim31 tayfadan binlerce fav alıyor. Pops Emre Ergenekon falan çok boş çarlar. Senelerdir takip ediyorum bunları ama etkileşim için yapmayacakları şey yoktur. Rüzgar nerden eserse oraya dönüyorlar. Hatta birkaç fenonun 2014'te Fatih hocaya salladığı twitler ortaya çıktı bugün en kral Fatih hocacı olmuşlar. Garip garip insanlar Galatasaray taraftarına yön veriyor ya zoruma giden de o.

Twitter'da çok gerizekalı feno var. Özellikle bazıları Fatih hocaya Allah gibi tapıyor. Bi twit atıyor FatihTerim31 tayfadan binlerce fav alıyor. Pops Emre Ergenekon falan çok boş çarlar. Senelerdir takip ediyorum bunları ama etkileşim için yapmayacakları şey yoktur. Rüzgar nerden eserse oraya dönüyorlar. Hatta birkaç fenonun 2014'te Fatih hocaya salladığı twitler ortaya çıktı bugün en kral Fatih hocacı olmuşlar. Garip garip insanlar Galatasaray taraftarına yön veriyor ya zoruma giden de o.

Buralarda da öyle tipler görmüştük.

olay sirf para yaw, adamlar bet tweetleri atip binlerce TL para aliyor.

su fenerli var, salcareis diye adam ayda 8.000 TL aliyormus

Twitter aleminin en kral adresi: @GSCForum

Etkilesmeyi unutmayalim

Geri
Üst Alt