Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.795
- 2.594
- 1.618
Kazanan yayla kupasını alır okadar gereksiz bir maç...
Büyük ihtimal izlemem bile...
Büyük ihtimal izlemem bile...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 sene önce durum tespiti neydi tam olarak?4 senedir ne taktik ne oyun sablonu oturtamadik.
Deplasmanlarda fobi hala devam ediyor
Çünkü takımın en diri en istekli adamıBunu yazarken kendim bile inanamiyorum ama icimden bir ses Belhanda 1 veya 2 gol atacak diyor.
az önceki sorumu görmezden gelmenin nedeni tam olarak nedir dakanFalcaoya top gelirse birseyler yapar herhalde
Twitter mallarina yakisir bir troll
Twitter mallarina yakisir bir troll
Twitter'da çok gerizekalı feno var. Özellikle bazıları Fatih hocaya Allah gibi tapıyor. Bi twit atıyor FatihTerim31 tayfadan binlerce fav alıyor. Pops Emre Ergenekon falan çok boş çarlar. Senelerdir takip ediyorum bunları ama etkileşim için yapmayacakları şey yoktur. Rüzgar nerden eserse oraya dönüyorlar. Hatta birkaç fenonun 2014'te Fatih hocaya salladığı twitler ortaya çıktı bugün en kral Fatih hocacı olmuşlar. Garip garip insanlar Galatasaray taraftarına yön veriyor ya zoruma giden de o.
Twitter'da çok gerizekalı feno var. Özellikle bazıları Fatih hocaya Allah gibi tapıyor. Bi twit atıyor FatihTerim31 tayfadan binlerce fav alıyor. Pops Emre Ergenekon falan çok boş çarlar. Senelerdir takip ediyorum bunları ama etkileşim için yapmayacakları şey yoktur. Rüzgar nerden eserse oraya dönüyorlar. Hatta birkaç fenonun 2014'te Fatih hocaya salladığı twitler ortaya çıktı bugün en kral Fatih hocacı olmuşlar. Garip garip insanlar Galatasaray taraftarına yön veriyor ya zoruma giden de o.
Tuhaf ama gerçekten öyle.Çünkü takımın en diri en istekli adamı![]()