- 10 Mart 2013
- 121.620
- 158.413
- 5.068
Iste aradigim yorum.Twitter aleminin en kral adresi: @GSCForum
Etkilesmeyi unutmayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste aradigim yorum.Twitter aleminin en kral adresi: @GSCForum
Etkilesmeyi unutmayalim
takımın yarısı yok ya da ruhsuz
seyircide yok izlemem sanırım
takımın yarısı yok ya da ruhsuz
seyircide yok izlemem sanırım
4 takım sampıyonluga oynuyor lıgde ve hıcbırı cumartesı mac yapmıyor
ne bıcım tff bu ya
3 aylik esi benzeri gorulmemis bir aranin ardindan fiziki ve konsantratif baglamda noksan ciktigimiz ve hakem-barzo rakip oyuncularin el ele verip hic haketmedikleri bir W aldiklari macin cokca abartilaraktan ekibimiz ve hocamiza sallandigi ve mactan ve sezondan soguma yasandigi tarafimca gozlemlenmis ve bu vaziyet hosuma gitmemistir.
Maçı izlemesek inanacaz harbiden.Ankara yerine az becerikli başka takım olsa iptal edilen gole rağmen puan alırdı bu maçtan
Ankarayi da dogradilarMaçı izlemesek inanacaz harbiden.Ankara yerine az becerikli başka takım olsa iptal edilen gole rağmen puan alırdı bu maçtan
3 aylik esi benzeri gorulmemis bir aranin ardindan fiziki ve konsantratif baglamda noksan ciktigimiz ve hakem-barzo rakip oyuncularin el ele verip hic haketmedikleri bir W aldiklari macin cokca abartilaraktan ekibimiz ve hocamiza sallandigi ve mactan ve sezondan soguma yasandigi tarafimca gozlemlenmis ve bu vaziyet hosuma gitmemistir.

gsc twitter hesabını takip ediyor ve paylaşımları beğeniyorum. Beğenmeyen hainler de olabilir.
Twitter hesabin varsa hesabimizi layklamani arzularim Tækanbumut zul
Benim hala şampiyonluk umudum var