Hazır devre arası tüm üyelere ricamız, ve hatırlatma: Bir oyuncudan memnun olmayabilirsiniz, sevmeyebilirsiniz, nefret dahi edebilirsiniz ama forum kuralları çerçevesinde Galatasaray forması giyen bir oyuncaya, teknik ekibe, yönetime hakaretamiz ifadelerde (mal,çöp,leş vs) bulunmanız yasaktır.

Ahmet için bu ifadeler çok kibar kalıyor inan

Sınır da gelecek zaten.. Caner i kesin almamız lazım. Arda lavuğu yüzüne yalandan yedik onu. Çirkef felan ama elimizdekilerden kat kat iyi

Hazır devre arası tüm üyelere ricamız, ve hatırlatma: Bir oyuncudan memnun olmayabilirsiniz, sevmeyebilirsiniz, nefret dahi edebilirsiniz ama forum kuralları çerçevesinde Galatasaray forması giyen bir oyuncaya, teknik ekibe, yönetime hakaretamiz ifadelerde (mal,çöp,leş vs) bulunmanız yasaktır.
La la la la la okumuyorum

EbDsE_UXkAAicB8

Ahmet için bu ifadeler çok kibar kalıyor inan
Olabilir benim de sevmediğim hatta burada hakkında tartıştığım oyuncular oldu ama küfür etme söz konusu olmaz, illa sövücem hakaret edicem diyorsanız ya burada yazar cezayı göze alırsınız ya da sosyal medya çok geniş bir platform başka mecralarda içinizini boşaltırsınız.

SA

Ancak yeni eve gelebildim.

Kısa Özet alayım pls Nasiliz ?

Belhanda geldiginden beri ilk defa 10 numaraya yakisacak bi gol atti .

Emre akbaba dökülüyor ya ömer bayram'ıalacak ortasahaya yada emin'i stopere çekip lemina'yı ortasahaya kaydıracak.

Geri
Üst Alt