- 27 Ocak 2010
- 138.924
- 105.148
- 5.648
bilemiyorum altan...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazanırsak işin içinde miyiz sizce? Ona göre totem yapıcam
Kazanırsak işin içinde miyiz sizce? Ona göre totem yapıcam
Basaki yenersek benBaşakşehir'i yenmek yetmez.Haftaya Antalya Başakşehir'i yenmeli,biz de Ts'yi yenmeliyiz.O zaman tam anlamıyla ligin yeniden başlayacağı bir 4 hafta oynayacak oluruz.
Geçen hafta selçuğu bile oyuna aldı ama ömer'i almadı. Bu hafta hiç bir şey olmamış gibi oynatırsa şaşırmam kurtarıcı diyeÖmer atar
Başakşehir'i yenmek yetmez.Haftaya Antalya Başakşehir'i yenmeli,biz de Ts'yi yenmeliyiz.O zaman tam anlamıyla ligin yeniden başlayacağı bir 4 hafta oynayacak oluruz.
Gaziantep maçı ile gitti şampiyonlukBaşakşehir'i yenmek yetmez.Haftaya Antalya Başakşehir'i yenmeli,biz de Ts'yi yenmeliyiz.O zaman tam anlamıyla ligin yeniden başlayacağı bir 4 hafta oynayacak oluruz.
Yok ya biz 3.oluruz bence sivasta cacık yok.Başakşehir rahat bi şekilde yener bizi akşam.Haftaya da Trabzon maçında berabere kalırız şampiyon olur Başak biz de 4-5 için fenerle bjkyle çekişiriz.
çok normalAntalya'dan neden bu kadar ümitli olduğunu anlamış değilim
Çok iyimser gördüm seni.Başakşehir-Trabzon-Alanya-Antalya maçlarımız var ve bizde de bi numara yok.Şampiyonlar ligine gidemeyeceksek çok da önemli değil Avrupaya gitmek.Tek önemli olan konu ligi üst sıralarda bitirip harcama alanımızı yükseltmek.Yok ya biz 3.oluruz bence sivasta cacık yok.
4ten denedim ben dün akşamEkibimize 4.20 oran bicmisler, denenir mi?